Back to Question Center
0

Semalt Ekspertise: Sådan får du mest ud af SEO og PR-indbyrdes forhold

1 answers:
Dokument

Digital markedsføring er en kompleks proces. Gennem årene har digital marketing platform udviklet sig og beskæftiget sig med nye taktikker. Internettet er et konventionelt panel, hvor mange virksomheder har gavn af at nå ud til publikum globalt. SEO beskæftiger sig hovedsagelig med den nye trafik, webstedsmyndighed og sidestilling pr. Specifikke nøgleord, som er meget søgbare.

På den anden side beskæftiger PR-fagfolk forskellige kommunikationsteknikker og marketingkanaler, som bliver et middel til SEO og ranking - moustaki joujouba. PR påtager sig besiddelse af detaljerede medielister. PR-fagfolk er journalister, webmastere og journalister. De når deres publikum af catchy titler, trendy emner og engagerende indhold i deres publikationer.

Disse to felter kan slutte sig til hænder og arbejde sammen om at styrke hinanden. SEO analytics kan supplere indsatsen hos PR fagfolk og gøre det muligt for dem at nå ud til flere potentielle kunder. På den anden side kan kombinering af PR-lister hjælpe SEO-teamet med at opbygge et nyt målrettet publikum og gøre autoritative webindhold, der ligger højt i søgemaskinerne.

Kundesucceschefen for Semalt Digital Services, Michael Brown forklarer, hvordan disse to hold kan arbejde sammen.

  1. Uddanne hinanden

SEO specialister har en stor oplevelse inden for indholds marketing aspekter som søgeordssøgning, link bygning og optimeret webudvikling. PR-fagfolk har andre kampagner, der involverer omfattende medieoptræden, udvikler relationer med medieagenturer og unikke brandingsteknikker, som gør det muligt for dem at oprette gode e-maillister. Ved at samarbejde, lærer SEO-teamet, hvordan mediefirmaerne arbejder, samt drager nytte af opsøget oprettet af PR-kampagner. PR-team lærer, hvordan man finder høje søgevolumenord, samt skaber optimerede blogs.

  1. Optimering af backlinks gennem PR-dækning

PR har potentialet til at køre publikum for at lave et klik, især på de fleste call-to-action-knapper. De fleste PR-links er ikke optimeret primært på grund af deres større indflydelse. Gennem gensidigt tjent dækning kan disse to hold generere kraftfulde backlinks. SEO indebærer indholdsvalg. PR omfatter udvælgelse af oplysninger, mens SEO hjælper med at holde PR branding meddelelser i overensstemmelse for den bedste søgemaskine synlighed.

  1. Arbejdsdeling og specialisering

At kombinere PR og SEO kan hjælpe med at skifte fokus mellem hold. SEO teamet målretter stigende blogger opsøgende til mange mennesker, PR fokuserer på omfattende medierne opsøgende ledelse. Gennem specialiseringen kan SEO-teamet arbejde på at udvikle højkvalitets indhold, sociale aktier og bruge nøgleord og backlinks effektivt for at forbedre placeringen af ​​din blog eller dit websted.

At skabe en bred udbredelse af webindhold via internettet er stærkt afhængig af konsekvenserne af SEO teknikker. Samtidig har PR-eksperter en betydelig indflydelse på at skabe indhold, der vil fange mange mennesker opmærksomhed. At opbygge et sammenhængende forhold mellem SEO og PR-hold kan gøre søgemaskineoptimeringen vellykket. De to hold kan udveksle deres e-maillister for at udvide og gøre en bredere, hvorefter der er gavn for begge grupper.

November 27, 2017