Back to Question Center
0

Semalt Ekspertise: Hvor ofte skal du skrive på Social Media Platforms

1 answers:
Dokument

Succesen i den sociale medier marketing sektor er bestemt af en række faktorer, og frekvensen er en af ​​de vigtigste. Udstationering af originalt og nyt indhold giver ofte sociale medier markedsførere en god chance for at engagere sig med brugerne. Udstationering sjældent gør dine potentielle fans skifte deres interesser til andre sociale medier marketingfolk, der udstationerer ofte i samme forretningsområde.

Virkningen af ​​overbelægning kan ikke understreges nok, når det kommer til social media marketing - e liquid cigarette kit. Udstationering fører oftere til overfyldning af indhold, et scenario, der gør dine potentielle kunder slippe af og blokere dig. At balancere dine indlæg er meget nødvendigt for at forbedre din overlevelse på markedet. Du skal afbalancere dine indlæg for at lade dem forblive relevante og opbygge tillid til dine brugere.

Læring fra eksperter er fortaler for, når det kommer til social media marketing. Der er mange eksperter med nødvendige færdigheder, som ofte kan poste i en række sociale medier platforme. For at lykkes på dette marked skal du analysere hvad eksperter gør og følge deres strategier.

Kundesucces Manager for Semalt Digital Services, Julia Vashneva giver vejledningen, der hjælper dig med at øge engagementet med dine tilhængere i sociale medieplatforme.

  1. Twitter

Nogle år siden gennemførte Social Bakers en undersøgelse for at unravel den reelle betydning af tweeting ofte. Deres undersøgelse undersøgte mere end 11.000 tweets, der kom fra forskellige mærker. The Social Bakers fandt ud af, at hyppigheden af ​​udstationering tweets afhænger helt af kundens mål og målsætninger. Det primære formål med tweets er at optimere og skabe et direkte engagement pr tweet.

Social Bakers konkluderede også, at udstationering af mere end 40 tweets om dagen ikke har indflydelse på din konto. For at generere flere svar i dine tweets, overvej at tale om, hvordan du føler om dine omgivelser. Det er dog tilrådeligt at indsende nogle tweets på dine konti under hensyntagen til, at dine mål skal være opfyldt i slutningen af ​​dagen. For eksempel kan den tid, der bruges til at skrive og skrive 40 tweets, bruges på Twitter marketing.

Opbygningen af ​​engagementet fremmer genereringen af ​​svar på Twitter. I stedet for at fokusere på generering af svar arbejder vi på at øge brugernes engagement og du vil være på den sikre side.

  1. Facebook

Facebook marketing kræver at overholde regler, der har både positive og negative virkninger for marketingfolk. Reglen om to indlæg om dagen er en af ​​de almindeligt anvendte regler, når det kommer til Facebook-markedsføring. For at køre Facebook marketing, skal du have mere end 10.000 tilhængere. Udstationering to gange om dagen sætter Facebook-marketingfolk i stand til at øge engagementet og øge klik på deres indhold.

En klient er dog tilbage til at vælge, når antallet af følgende er mindre end 10.000. Hvis du befinder dig i en sådan situation, kan du vælge mellem at få flere klik på din hjemmeside eller øget engagement pr. Indlæg. Hubspot.com gennemførte en undersøgelse for at bestemme antallet af klik på markedsførere med mindre end 10.000 tilhængere. Det blev konstateret, at engagement pr. Post på marketingfolk med mindre end 10.000 fans altid reducerer.

  1. Instagram

Instagram fungerer kun som Twitter og Facebook. Udstationering ofte på Instagram øger ikke din Instagram Marketing. På Instagram fremhæves konsistens for snarere end frekvens. En undersøgelse foretaget af Union Metrics indebar, at udstationering konsekvent arbejder for at øge engagementet i forhold til udstationering ofte.

For at generere et stort antal tilhængere på Instagram, overvej udstationering i mere end 15 gange. Heldigvis påvirker postering ofte på Instagrams sociale medieplatform ikke din konto negativt. For at opretholde dine tilhængere på Instagram, skal du starte med at indsende indhold, som du vil leve op til. Oprethold konsistensen for at generere engagement pr. Indlæg.

Afslutningsvis er den bedste måde at lykkes i social media marketing ved at gøre, hvad eksperter gør. Dette spørgsmål om at sende indhold på sociale medier platforme kan være lidt forvirrende. Hyppigheden af ​​udstationering på sociale medier platforme afhænger helt af dine målrettede mål og mål. Ovennævnte diskuterede punkter vil hjælpe dig med at bestemme, hvor ofte du skal sende på din sociale medieplatform og generere passende svar og engagement.

November 27, 2017