Back to Question Center
0

Semalt ekspertise: Hvor mange domænenavne har du brug for?

1 answers:

Virksomhedsejere søger konstant at innovere strategier for at holde sig forankonkurrence og beskytte deres mærker. Med e-handel får fart, virksomheder er afhængige af disse strategier nu mere end nogensinde. En bestemt tendensder i øjeblikket er bredt spredt på markedet, er websiderne købt alle versioner af domænenavne for deres mærker.

Men hvor mange domænenavne har du virkelig brug for for at optimere din synlighed og beskytte dit mærke? Den førende ekspert på Semalt Digital Services, Max Bell giver et hurtigt svar på dette spørgsmål - pungiball elettronico.

Besiddelse af flere domænenavne kan tjene som et aktiv eller en forpligtelse. Holding fleredomænenavne som et aktiv giver dig mulighed for at beskytte lignende domænenavne mod brug af dine konkurrenter. I SEO kontekst giver det dig også mulighed for at besiddealle optimerede frø søgeord. Selvom disse fordele kan give dig en fordel online, kan der opstå forpligtelser i.

Omdirigere domæner

Da alle dine domæner vil blive brugt, kan søgemaskinerne markere dem som enforsøg på at spam, hvilket resulterer i stive sanktioner, herunder en ugunstig placering. I dette tilfælde anbefaler SEO eksperter at konsolidere alle forretningerdomænenavne og tilhørende websteder til en stærk hjemmeside. Dette udnytter så kraften i hvert domænenavn til at danne et stærkt domænenavn, der erstærk nok til at rangere højt på alle legitime søgemaskiner uden at skade den tidligere placering. Konsolidering kræver kun etablering om300 permanente omdirigeringer fra kilde domæner til det primære domæne, en opgave, der let udføres af en ægte SEO-specialist eller webadministrator.

Lavkvalitetslænker

Alle registrerede domænenavne får lav kvalitet links fra tid til anden. Når sådanne links eromdirigeret, transmitterer de med de tilsvarende lave kvaliteter, hvilket resulterer i et lavere indeks på søgemaskiner. For at håndtere dette skal du bruge Majestic ellerGoogle Search Console skal undersøge og udrydde link med lav kvalitet før omdirigering. En tekstfil er indlæst med navne på lavkvalitetsforbindelserne eruploadet til søgemaskinen for at fjerne dette problem.

Omkostningseffekter

Generelt er de flere domænenavne, du ejer, de flere udgifter, du vilpådrage sig i form af årligt fornyelige gebyrer. Et enkelt domænenavn koster mellem $ 10-35 for at løbe årligt uden factoring i vedligeholdelsesomkostningerne.Multiplicér dette med antallet af domænenavne din egen, og du vil se på en dyr figur.

Brandbeskyttelse af flere domæner

SEO eksperter mener, at mærkebeskyttelse kan opnås uden nødvendigvis at købeflere domænenavne. Husk på, at domæneejerskabet følger strenge og veldefinerede regler. For eksempel, hvis du ejer et varemærke for en bestemtdomænenavn, kan du faktisk konkurrere og genoprette dit domæne, hvis en anden part registrerer et andet domæne, der indeholder dit varemærke. Der ermasser af domænenavn advokater og eksperter derude med viden om Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy. Denne proces kan dogvære frustrerende og tidskrævende.

Tag din tid med SEO praksis og branding. Som diskuteret ovenfor ejer fleredomænenavne kan være gavnlige på kort sigt men dyrt i det lange løb. Den bedste måde at undgå fejl på er at konsultere erfarne SEO specialister .

November 27, 2017