Back to Question Center
0

Semalt Ekspertise: Hvor længe Keyword Research vil forblive relevant i SEO

1 answers:

Søgeord forskning, som er en vigtig del af enhver SEO kampagne,har eksisteret i mange år. I løbet af de sidste par år har søgeordforskningen imidlertid gennemgået en række ændringer. SommetiderDisse ændringer er afgørende, nogle gange er mindre vigtige. I begge tilfælde sætter den flygtige karakter af denne proces spørgsmålstegn vedrelevans af søgeordet forskning til SEO.

Jack Miller, kundesucceschef for Semalt Digital Services, analyser de faktorer, som nu og videre vil definere vigtigheden af ​​søgeordsforskning - bonus codes for bingo knights.

Nøgleord 'Matter

Nøgleord er fortsat vigtige i SEO, fordi de spiller en betydelig rollerolle i at hjælpe dit websted til at blive rangeret af forskellige søgninger. Søgeord forskning giver dig mulighed for at finde de nøgleord, der giver dig:

  • Høj trafik. Du får nye besøgende, fordi dinsite er angivet i søgeresultater.
  • relevans. Alle indkommende søgninger vil relatere til hvaddu tilbyder, og om det opfylder dine indgående brugere.
  • Lav konkurrence. Hvis du har de rigtige søgeord, detbetyder at du ikke behøver at arbejde overarbejde for at rangere for dine valgte forespørgsler.

Googles opdateringer

I de tidlige dage med søgeordsforskning antog optimeringstuffing dem gennem hele dit indhold i hvert meta tag så meget som du kunne. Gennem Google Analytics afslørede Google også megetaf oplysninger om, hvordan folk søgte efter oplysningerne på internettet og hvordan de fandt din hjemmeside gennem søgeord..Når du havde haft detdenne liste med søgeord med høj trafik og lav konkurrence, du kan optimere dit websted direkte til disse forespørgsler. De fleste af Googles forespørgslerhavde et et-til-en-søgning forhold, hvilket betyder, at de ville tage din sætning eller ord og søge tætte eller nøjagtige matcher til andre sætningerog ord på nettet.

I 2013 udgav Google en opdatering kendt som Hummingbird, somintroducerede begrebet "semantisk søgning". Denne opdatering har ændret, hvordan søgemaskinen håndterede indgående forespørgsler. I stedet forGennemførelse af en almindelig søgning efter, hvad brugeren ønsker, gav denne opdatering Google mulighed for at forstå hensigterne bag en brugers forespørgsel. På pålydende værdi,dette ser ud til at være en mindre ændring, men det har haft en enorm indflydelse på, hvordan søgoptimeringerne ser på nøgleord.

Denne opdatering har ændret SEO ikke kun i sagenog nøgleord. I dag er det muligt at rangere højere for semantisk forbundne sætninger og ord, som du ikke direkte optimerede, kan du ogsåfå rangordning for ord og sætninger, der ikke engang er tilgængelige på din side. Disse sætninger er kendt som Long-tail Keyword Phrases. De harblevet populeret af Hummingbird og markedsførere søger sjældne og mindre konkurrencedygtige udtryk. Det betyder det i stedet for bare at placeresøgeord bør virksomhederne bedre bygge indhold omkring et søgeord eller en sætning, mens de fokuserer på det generelle emne.

Googles begrænsninger

Googles begrænsninger af søgeord startede med Google Analyticsog dette har fortsat til AdWords. Dette betød at opfordre folk til at gøre brug af deres betalte annoncering og slå ned den efter hurtige gevinster.Faktisk bliver det nogle gange mere relevant for marketingfolk end at opbygge konsekvent søgeordsoptimeringsplaner.

Sammen med alle ovennævnte faktorer bør vi forståden nye teknologi kommer ind i spillet, for eksempel som det skete med digitale assistenter som Cortana og Siri. Det opfordrer folk tilgennemføre samtale søgninger, som ændrer spillet helt. Augmented reality, wearables og virtual reality vil også ændre hvordanfolk søger og hvordan rangeringssystemet fungerer. Med mange ændringer forventes at træde i kraft, vil søgeordforskningen ikke forblive den samme,men det bliver aldrig forældet. Dette vil være en gradvis overgang til et nyt søgesystem.

November 27, 2017