Back to Question Center
0

Semalt Ekspertise: Google Maps Som Den Nye Form For Social Media Marketing

1 answers:

For ikke længe siden var Google Plus den største udbyder af alle oplysninger vedrørendelokale virksomheder. Google My Business tog dog allerede hjemmesiden til virksomhedsejere. I dag kan brugere bruge Google Maps til at have en lignendefunktionalitet - special occasion hats nz. Nogle SEO-analyser viser Google Maps som sociale medier i forklædning. Mange virksomheder har taget denne tilgang til at gøre socialeMedia marketing teknikker giver frugt på Google Maps.

Google Maps er ikke en social media hjemmeside, men den har nogle ligheder med fællessociale medier platforme. Traditionel social media marketing (SMM) taktik gælder for Google Maps ligesom i sociale netværk. Google Maps harpotentialet til at øge din ranking kapacitet.

kundesucceschefen for Semalt ,Nik Chaykovskiy forklarer de funktioner, der er til stede i Google Maps, hvilket kan påvirke klientens omsætning.

Oversigt over en virksomhed på kort

Hver virksomhed har et kort, som indeholder oplysninger som steddata, stjerneklassifikation,kundeanmeldelser og fotos af firmaet. I den øverste del er der et resumé af oplysninger som omslaget, prisopgørelsen idollars, brugerens stjerner rating, business kategori og et link til fysisk lokalisering retning. Google maps giver en platform, der ligner enfor sociale medier at inkludere:

  • Gem funktion. Man kan gemme søgningen eller webstedet for at henvise til det senere.
  • Nærliggende funktion. Dette er oplysninger om lignende virksomheder inden for denne kategori indenfornå fra en brugers aktuelle placering. Google meddeler, at næsten 80% af disse søgte kommer fra mobilbrowsere..Dette resultatintensiverer behovet for at gøre dit mobilsite venligt.
  • Send til Min telefon. Mobilbrugere med en Google-konto kan bruge denne funktion til at dele enlink eller en virksomhedsplacering.
  • Del. Der er en permalink til at hjælpe brugerne med at sende brugeroplysningerne til forskelligesteder. Du kan forkorte linket ved hjælp af den ramkode, som Google giver.

Det sociale aspekt af Google Maps

Brugerne får se et billede. Kunder har mulighed for at dele billeder i dette afsnit.Der er et sted specielt designet til brugerbedømmelse. En bruger kan bedømme en virksomhed eller endda forlade en kommentar. Brugere kan oprette brugerdefinerede korthvor de kan inkludere deres foretrukne "spots" som virksomheder.

Lokale virksomheder bør opfordre brugerne til at gennemgå virksomheder. Personer kan også uploadederes foto for at få folk til at få en visualisering af, hvad de forventer. Jo mere en virksomhed har anmeldelser, jo mere får virksomheden mere peertil peer-deling. Virksomheder kan lytte til, hvad kunderne siger og foretage nødvendige justeringer.

Konklusion

Google Maps er en erstatning for Google Plus Local. Google understregede oprindeligt at skabeet lokalt socialt netværk for virksomheder. I denne æra kan Google Maps indtage en lignende position med de seneste ændringer i Google-algoritmen.Google Maps er muligvis ikke et socialt netværk, men har nogle funktioner, der vedrører social media marketing. For eksempel får brugerne mulighed for atfremme deres virksomheder og tjenester gennem inddragelse af en placering. Man kan forbedre SEO ved hjælp af metatags og lokaliseret og betaltmålrettede annoncer. Google lægger en vis vægt på lokal SEO såvel som gør virksomhederne rangerende ved hjælp af deres geografiske placering. Googlekort kunne have stor indflydelse på markedsføring ligesom sociale medier.

November 27, 2017