Back to Question Center
0

Semalt Eksperter forklarer, hvordan Digital Marketing korrelerer med SEO

1 answers:

SEO, Search Engine Optimization, er en teknik, som websites bruger tilfå en højere rang i søgemaskinens resultater. Når du skriver noget i en søgemaskine og trykker på 'enter', får du en liste overSøgeresultater, der indeholder de søgeord, du har i din forespørgsel. Webstedets resultater vises for at de er relevante for den førstevære den mest relevante og en, der sandsynligvis vil indeholde de oplysninger, du søger. Fremgangsmåden til optimering af et webstedat rangere højt i søgemaskiner er kendt som SEO, det komplekse af teknikker, vigtigt for virksomheder, der får deres kunder online.En betydelig del af de mennesker, der søger efter disse vilkår, lander på de øverste steder. På denne måde tjener SEO som en ledende generator - wolf box storage. Detøger trafikken og senere konverteringer til dit websted.

Digital markedsføring er derimod et fælles værktøj, der henviser tilalle integrerede online marketing tjenester for at få kunderne, øge deres tal eller endda konvertere besøgende til kunder.Flere kanaler som influencer marketing, content marketing, SEO, online reklame, produkt journalistik eller sociale mediermarkedsføring er måder virksomheder bruger digital markedsføring til at øge deres salg. De bruger alle internettet til at hjælpe mærker med at forbinde med kundernesamt at hjælpe marketingprogrammer, og kampagner opnår deres mål. Ud fra dette perspektiv er det klart, at SEO er et værktøj tildigital markedsføring.

kundesucceschefen for Semalt Digital Services, forklarer Jason Adler sammenhængen mellem SEO og digital markedsføring.

SEO og Digital Marketing kan dele mange ligheder, men dehar nogle afgørende forskelle. En SEO-ekspert har erfaring med at gøre nogle funktioner som design, indhold og meta-webadresser optimaltfor søgemaskine synlighed for mere trafik og endelig mere omsætning. På den anden side arbejder en digital marketing manager sammenmed en SEO specialist især i en reklamekampagne for at gøre et firma synligt på internettet til mål niche.

Digitale marketingfolk er afhængige af SEO som et værktøj, der gørkunder finder et mærke eller en tjeneste, der er i en kampagne. Digital markedsføring bruger andre alternativer som billboards, messaging, massemedier eller endda henvisninger. SEO er strengt baseret på internettet og specifikt mål at hente klienter fra søgemaskiner, der følgerforespørgsler med sætninger fra indholdet på hjemmesiden. Som SEO fokuserer på at øge antallet af besøgende på et websted, digitalmarkedsføring er normalt bekymret for at øge virksomhedens overordnede synlighed til deres kunder.

Forholdet mellem SEO og digital markedsføring er lilleendnu tydelig. SEO er primært involveret i spørgsmål vedrørende søgeordssøgning, præsentation og webudvikling. SEO indebærer optimeringInformationen og designen af ​​et websted ligger øverst i søgemaskinerne. Denne proces gør det muligt for virksomheder at få en online tilstedeværelse ogdrage fordel af den organiske (ikke-betalte) trafik. Det kan gøre en hjemmeside besejre konkurrenterne ved at få trafik direkte fra dem.Digital markedsføring er et kollektivt udtryk, der henviser til alle marketingkampagner, enten online eller offline, for at fremme et brandfor bedre udvikling af bly. Både SEO og digital marketing arbejder hånd i hånd og gør mange virksomheder trives online. I andreperspektiver, både SEO og digital markedsføring tjener ved at øge online tilstedeværelse af et mærke for forbrugerne at finde det.

November 27, 2017