Back to Question Center
0

Semalt Digital Expert forklarer hvilke 404 fejl der betyder for SEO

1 answers:

Hvad forårsager 404 ikke fundet fejl? Skal de skade min placering?Disse spørgsmål forbliver dårlige i brand managers 'sind, når "404 ikke fundet" fejl kommer op.

Når din side returnerer 404 fejl, truer forstyrrelsernetil UX (brugeroplevelse). Hver gang en besøgende får fejl 404, er han / hun nødt til at revurdere og backtrack, hvilkenbetyder at du forlader din side - barrido fotografia digital en. For mærkeforvaltere eller digitale marketingfolk forårsager fejlene panik, når de bliver spottetwebmaster værktøjer. For at undgå disse problemer, Michael Brown, kundesucceschefen for Semalt Digitale tjenester,gennemgå omfattende 404 fejl i din SEO, og hvordan du fjerner deres uønskede indflydelse.

Hvordan finder man 404 fejl?

Brug Google Webmasterværktøjer

Dette er en af ​​de bedste metoder tilopdage fejlene direkte fra google Du skal kun logge ind i dine webmasterværktøjer, gå til Gennemse og klikkeGennemse fejl. Alle de manglende webadresser vises i sektionen Ikke fundet. Du kan endda kontrollere grafen påfejl over tid til bedre analyse.

Broken link finders

I dag er der mange browserudvidelser og endda gratiswebsteder som Validator.w3org og Check My Links. Disse vil let identificere brudte links på dit websted.

Brug Screaming Frog SEO Spider

I lighed med Webmasterværktøjer hjælper SEO Spider dig med at se alle 404 ikke fundet fejl.Download ansøgningen. Installer SEO Spider og indtast dit websted, og klik derefter på Gennemse. 404 fejl vises i StatusKode-fanen..Du kan også eksportere rapporten som en .csv-fil.

Hvilke 404 fejl betyder SEO, og hvorfor skal du handle hurtigt?

Google værdsætter, at 404 ikke fandt fejl, er til tider uundgåelige.Derfor bliver dit websted ikke de-indekseret eller straffet. Men fordi Googles hovedfokus er at levere kvalitet,din SEO vil sandsynligvis lide meget. Da Google bots gennemsøger interne links på din side, bliver du markeret som en festIkke interesseret i at levere bedre brugeroplevelse. Over tid vil Google stoppe med at gennemgå dine sider, og trafikken vil falde drastisk.

Markedsførere bør være bekymrede mere om reaktionen afkunder snarere end Google bots. For dine besøgende er årsagen til fejlen ikke noget, hvad de er interesserede ifår det indhold, de ønsker. De fleste besøgende går normalt til en anden hjemmeside, følger en konkurrent eller afslutter. Det herbetyder tab af trafik, fordi klienten ikke kan tage det næste skridt mod konvertering. Som følge heraf er det altid forsigtigtaf jer identificere fejlene så hurtigt som muligt og rette dem på en hurtig måde.

Sådan fikseres 404 ikke fundet fejl?

Når der opstår 404 fejl, er det nødvendigt at lette klientens evne til at komme tilbage til strømmen.

Brug 301 permanente omdirigeringer

Hvis en bestemt side er blevet fjernet eller flyttet,301 omdirigeringer hjælper med at forbinde siden med den nye. 301 omdirigeringer er gode, fordi de ikke mister side autorisation fra den forrige side.

Brug af Robots.txt

robots.txt filen bruges til at fortælle google bots detSpecifikke sider er fjernet, og du har ikke til hensigt at blive gennemsøgt. Dette er en fantastisk måde at adressere fejl 404 når megetaf sider er blevet fjernet.

Korrigering af stavefejl på dine sider

Hvis du bruger Webmasterværktøjer, kan du nemt identificeresiderne med brudte links. Tjek disse sider nøje for at fastslå, om linket er forkert stavet og rettet dem straks.

November 27, 2017