Back to Question Center
0

Semalt definerer 5 myter, der skader SEO Reputation

1 answers:

Selv om SEO-praksis fremmer defensive selvsøgende og baggrundssøgninger, kan duvil blive overrasket over nogle af de bedste resultater, der kommer op, når du søger på udtrykket 'SEO'. Faktisk autosuggestes Google automatisk negativtkommentarer ved siden af ​​ordet SEO. Dette fører til erkendelsen af, at denne praksis har tjent sig til et negativt ry derude - otimizar sites gratis.

SEO letter hovedsagelig automatiserede søgemaskinebots og edderkopper til adgangen webside, dechifter dens egentlige formål og mening og til sidst indeksere dens indhold til fremtidige referencer af søgere. Denne proces med at organiserewebsider gør det hurtigt og bekvemt for søgemaskinebrugere og søgemaskinen selv, da det kan producere relevante søgeresultater for aspecifikke søgeforespørgsel.

Artem Abgarian, den førende ekspert på Semalt Digital Services, forklarer, hvor SEO har et dårligt ry.

1. Uopfordrede e-mails

SEO som et nyt og voksende praksisområde tiltrækker forretter og elever. Iquest for business, disse startere mål virksomheder og populære personer med dusinvis af uopfordrede e-mails, der ender med at spamme deres indbakkepå ugentlig basis. Den måde, hvorpå de fleste hævder at være eksperter, præsenterer dem som vildledende og bedrageriske personer og dermed det dårlige ry imarkedet. I de fleste tilfælde lover e-mails at løse for mange problemer for målvirksomhederne at tro. Det sker også, at nogle af disseselvudråbte SEO eksperter er faktisk svindlere.

2..Fyldende søgeord

Nøgleordet er grundlaget for SEO. Brug det godt og høste ønskede resultater. IDen samme hilsen, med vilje eller uskyldigt gentagelse og udfyldning af søgeord til manipulation af søgeresultater resulterer i voldsomme sanktioner og gør ondt iFormålet med at vedtage SEO. Din søgeordstæthed for en artikel skal være lige så god som i tilstrækkelig grad for at opnå en gunstig placering og undgå enstraf fra søgemaskiner.

3. Garnering og døråbning sider

Denne counter produktive praksis indebærer brugen af ​​HTML-koder på indhold tilet bestemt emne med den hensigt at manipulere indeksering og rangering. Når en bruger klikker på linket eller siden, omdirigeres de til en anden, der ikke er relateretwebsite for det faktiske indhold, hvilket betyder, at de netop bruges til at kanalisere trafik på den oprindelige hjemmeside. Kloak og døråbning sider teknikulempe både brugeren og søgemaskinen resulterer derfor i det dårlige ry.

4. Handelsforbindelser

Vi ved alle, hvilken kraft SEO har i e-handel. Website ejere og SEO praktikereindse behovet for at udnytte denne magt, derfor resulterer de i praksis som at købe links til at manipulere placeringer på søgeforespørgsler. Disse linksvildledende omgå søgemaskiner ved at generere falsk side myndighed uden detektion. Men legitime sådanne motorer som Google erindhente denne praksis og indføre store bøder på syndere.

5. Skjult indhold og links

En smart og vildledende teknik, der bruges til at skjule eller vise andet indhold end hvadbrugeren klikker. Det kan identificeres som en tekst bag et billede eller en hvid tekst på hvid baggrund. Ægte og velrenommerede SEO-praktikere erusandsynligt at bruge denne teknik, men stadig almindelig og denting SEO omdømme.

Alle brancher har erfaring og modvirker iboende udfordringer, der berører etik. DetSEO industrien reagerer og vedtager til uetisk praksis i overensstemmelse hermed.

November 27, 2017