Back to Question Center
0

Semalt definerer 5 Content Marketing Trends af 2017

1 answers:

I 2016 oplevede mange virksomheder implementering af indholdsbaseret markedsføringstrategier på tværs af alle brancher. Content marketing er fremtrædende på grund af dets konvertering og bruger engagement engagement. Detkoster også mindre end andre marketingstrategier. Med et øget antal ad blokkere er det den eneste sikre måde at få beskeder pået kors. Mærker skal fortsætte deres fokus på indholds marketing i 2017.

Alexander Peresunko, kundesucceschef for Semalt Digital Services, fortsætter med at favorisere følgende 5 strategier for at opnå succes med marketingopgaverne - tecnologia analogica e digitale.

1. Produktion af mere brugervenligt indhold

Forbruget af online indhold øges med antallet af online brugere.70 procent af B2B-marketingfolk ønsker at skabe mere indhold i forhold til sidste år. Dog øges det tilgængelige indholdsom halvdelen af ​​opløsningen. Google har sofistikerede søgealgoritmer, og deres Search Bots kan nu bestemme venlighed og relevansaf indhold online for brugere. Da engagement er et af de primære mål med indholds marketing, relevansen af ​​indholdet til aniche publikum er af stigende betydning for indhold marketing.

2. Micro-influencers

Stigningen af ​​sociale medier øgede antallet af indflydende individer.Markedsførere har øget deres fokus på influencer marketing som følge heraf..Baseret på MuseFind placerer 92 procent af kunderne meretillid til influencere snarere end kendis påtegninger eller reklamer. 2016 har lært os, at influencer marketing drejer sig omomkring tillid, og ægtheden af ​​influencers er, hvad mærker søger, da de fortsætter med at betale opmærksom på betydningen afmikroindflydende i deres marketingkampagner.

3. Indholds personalisering

Sociale netværk har forskellige funktioner i forbindelse med deling ogfremme indhold online. Nogle tillader tilpasning med f.eks. Placering eller hashtags. Det bliver lettere at drive markedsegmenteringer ved hjælp af disse analytiske funktioner på sociale medier. Derfor ville det være klogt at udnytte disse funktioner bedst muligt.Personligt indhold er en måde at sikre, at indholds marketing fokuserer på en bestemt niche og dermed øger relevansen, engagementet,mærke tilbagekaldelse og før konkurrencen.

4. Videoindhold

Med forbedrede video komprimeringsalgoritmer, sælger marketingfolk på tværs af mærkemeddelelser, kampagner og engagere brugere uden begrænsninger. Flere online- og offlineværktøjer eksisterer for at hjælpe med at skabe videoindhold imindre tid. Så meget som disse værktøjer hjælper med at skabe videoer, afhænger engagementet af, hvor godt virksomhedsejere implementerer deres ideer på videoindhold. Virksomheder kan trække inspiration fra, hvordan andre vellykkede mærker driver deres videokampagner. Brug at engagere videoer rundtDet unikke salgsforslag tiltrækker flere kunder og hjælper med vækst i markedsandele.

5. Social media som nyhedskilde

En undersøgelse foretaget i 2016 viser, at mere end 50 procent af sociale medierBrugere bruger det som en kilde til nyheder. Med den stigende popularitet af sociale medier som en kanal, som marketingfolk bruger til at bestå indhold,det er på høje tid, at virksomhederne udnytter disse kanaler til også at levere nyheder. Sociale medier har evnen til at formidle nogetder vedrører et bestemt mærke.

Konklusion

Nye indholds marketingstrategier kommer til udtryk hvert år, hvilket betydergør tweaks til en indledende markedsføringsstrategi. At holde sig ajour med de aktuelle trends i indholds marketing og kapitalisere dem erlige så vigtigt som at handle i overensstemmelse med indholdsmarkedsgrundlaget. Disse udnytter alle berøringspunkter tilnå ud til kunderne, tilbyde løsninger ved hjælp af indhold og skabe en konfliktfri vej mod løsningen.

November 27, 2017