Back to Question Center
0

Semalt angiver tips til at holde dit projekt mobilvenligt

1 answers:

I de sidste 20 år har mobilenheder erstattet desktops i browsingWebindholdet med hurtig hastighed. Derfor har de fleste søgemaskiner som Google skiftet til Search Engine Optimization som en afmetoderne til at rangere højt i deres søgninger. Virksomheder har den fordel at bruge denne tilgang som et digitalt marketingmiddel tiløge synligheden af ​​sit mærke til mange forbrugere globalt. Anvendelse af dette koncept til forretnings- og webudvikling er imidlertid ikkeen nem opgave - how to wire network cable.

Følgende faktorer, defineret af Ivan Konovalov, kundesucceschefen for Semalt Digital Services, vil forbedre din SEO i mobilenheden:

  • For mange intrusive interstitialer som pop-ups
  • Små skrifttyper (anbefalet værdi er 16 pt.);
  • Flash (Ikke understøttet på de fleste mobile browsere. Det kan føre til en straf med skjult indhold);
  • Tekniske fejl og fejl
  • Overdreven Word Count på over 700 ord;
  • Dårlig Små Touch Elementer som knapper og Check Boxes;
  • sætte nøgleord i eksterne links af andre websteder;
  • Overdreven interne links (bør være 75% under skrivebordet).

Ovennævnte faktorer kan være dårlige for din mobile SEO, og de vil trække dit webstedned hvis ikke korrekt justeret. Men nogle ændringer på dine mobilvisning browsere vil forbedre din SEO. Følgende ændringer ernødvendigt for din mobilenhed visning:

1. Forbedring af dit websted hastighed er god.

Google foretrækker hurtig mobil belastningstidshastighed, fordi den påvirker brugerindtryk ogbrug af hjemmesiden. SearchMetrics, i en Mobil Ranking Factors undersøgelse, rapporterer, at en belastningstid på 1,10 sekunder kan gøre en sideplaceringtop 10, men kun en dråbe til 1,17 sekunder på en mobil enhed kan bringe positionen under 35. Sitehastighed er en af ​​de tekniske faktorer dubør forbedre på dine mobilsider.

2..Brug AMP (Accelerated Mobile Pages).

AMP har HTML- og CSS-kode, hvilket betyder, at de er nemme at indlæse cachen og gøre påtelefonbrowsere. AMP's load 30 gange hurtigere og har strøm til at øge konverteringer og klikke gennemkurser.

3. Brug en liste med omkring ni elementer.

Antallet af kategorier passer fint sammen med en lille rulle for at dække hele nettetindhold. Det er en af ​​brugeroplevelsesfaktorerne, som Google-algoritmen bruger til at filtrere websteder.

4. Brug billeder selektivt.

Brug af billeder er en fantastisk måde at køre din besked til modtageren på en nem mådevej. Imidlertid kunne for mange billeder også rangordne dig dårligt. Brug omkring fire billeder, som skal strengt have en høj indfødt opløsning somsåvel som en minimal filstørrelse og tommelfingercache for nem læsning. Denne justering vil gemme din webshastighed fra at falde.

5. Nøgleord

.

Søgeordssøgning er en af ​​de grundlæggende SEO teknikker, du skal bruge i dinindhold. At sætte søgeord og relaterede sætninger i artiklernes krop vil gøre dit mobilwebsted til en indholdsfaktorydelse idin placering.

6. Social media marketing integration er effektiv.

Sociale medier har beføjelse til at nå millioner af brugere, der er lidenskabeligeindholdet online. Mere end 77% af alt online indhold passerer brugerne via sociale medier som WhatsApp og FacebookMessenger Local Search Optimization. Skrivebordstrafik er 26%, mens en telefon på 16%. Disse data betyder, at telefonerne skal optimeresfor indhold på mærke mens desktops på vogn og køb.

November 27, 2017