Back to Question Center
0

Semalt Analytics: Innovation og digital transformation i nutidens verden af ​​erhvervslivet

1 answers:

Digital transformation (også kaldet forstyrrelse eller forretningstransformation) henvisertil overgange af virksomheder og deres driftsformer til teknologisk område, mens traditionel ledelse også oplever ændringer.Digital transformation er vigtig for alle former for virksomheder, om en lille, mellemstore eller stor virksomhed er. Således kan forstyrrelsen værebevidnet i medicinsk, detailhandel, software, logistik eller endda automatisering område. Brug af innovationer i erhvervslivet er nøglen til at levere enstor digital forretningserfaring til både medarbejdere og kunder.

Lisa Mitchell, kundesucceschef for Semalt ,giver et indblik i, hvordan innovationer omdanner erhvervslivet i dag - review hublot big bang.

Den bedste måde at forblive i konkurrencen i dagens erhvervsliv er at haveevnen til at levere tilpassede applikationer til forretningsmæssige bekvemmeligheder. Hovedformanden for digital transformation er baseret på forbedringkundeoplevelse og sænkning af driftsomkostninger. Imidlertid er digital transformation mere end at forbedre ny teknologi. Det er ogsåom organisationskultur.

Organisationer skal tage fat på dynamiske virksomheds krav, ændringer i erhvervslivetmiljø og nyskabende moderne tilgange. IT (Informationsteknologi) hold og ledere i enhver virksomhed skal arbejde sammen i marcheringi retning af løbende udvikling, drive innovation og møde forretningskrav. I det væsentlige udgør det digital transformation-lavereomkostninger, fremskynde forretningsaktiviteter, bringer positive ændringer i kompetence modeller, mennesker og processer og forbedring af markedsføringstid.

Nøglefaktorer, der driver forretningstransformationer, omfatter markedsbehov, forbrugeradfærd, nyskabende teknologi samt miljømæssige aspekter. Teknologiske innovationer fører til teknologisk omdannelse.Forretningslogistik bør vedtage ny teknologi som sky, RAD, IoT og store data og vende sig væk fra arvsystemer..DerudoverTeknologiske innovationer anerkendes bredt i en organisation. De øger hastigheden, leverer mere effektive resultater, lavere omkostningerog bringe værdi i virksomheden.

Kundeadfærd er en anden vigtig faktor i digital transformation.Hvad er kundernes forventninger og krav fra en organisation (og teknologiske behov for at opfylde forretningsbehov)? Kunder ønskerforbedret teknologisk kapacitet kombineret med et anbringende for brugervenlighed. I denne forbindelse skal virksomheder beskæftige sig med eksterne faktorer sådansom skiftende økonomi, forretningspartner krav, markedskonkurrencer og lovgivningsmæssige love. Kunde krav og kapacitet af teknologiI catering er kravene af forskellig betydning. For eksempel er lavere omkostninger og forbedrede muligheder to klareste resultater.Desuden har Forrester Consulting Research udført af Accenture Interactive etableret de vigtigste drivkræfter for forretningstransformationsom kundetilfredshed øgede ideernes hastighed og rentabilitet.

Succesfuld forstyrrende transformation er afhængig af moderne organisatoriskekultur og digital modenhed. Disse detaljer fremhæves nedenfor:

  • Kunde krav. Kunder ser frem til en dejlig oplevelse i alleleveringsaspekt. Sørg for at din organisation opnår forbrugertrojalitet, og kunderne vil altid tale om mærket.
  • Procesorientering. Medarbejdertilpasning og procesdigitalisering forbedrerdata-drevet beslutningstagning, hvilket resulterer i samlet operationel gennemsigtighed og større præstationer.
  • Forretningsinnovation. Digitalisering af eksisterende forretningsmodeller eller ny digitalProdukter, der går ud over gældende forretningskrav, tager højde for skiftende forretningskrav og fremmer nye innovative tjenester og produkter.

Som en konklusion er digital transformation en reel ændring, der forårsager en stormi virksomhedernes verden. Virkningen af ​​virksomhedsomdannelse er åbenbart ikke kun i operationer, men også på alle niveauer i en organisationog industri strukturer. CIO'er og virksomhedsledere styrker for at sikre, at innovation kombineret med forretningstransformation erdrive forretning, levere værdi og bringe produktive ændringer.

November 27, 2017