Back to Question Center
0

Semalt Aktier "Google My Business" Essentials Hver SEO Champion skal vide

1 answers:

Mange virksomheder har fysiske kontorer og e-handelswebsteder. Opmuntre kunderat købe gennem den fysiske butik er vigtig for at forbedre salgsindtægterne. Også ved hjælp af Search Engine Optimization (SEO) processen tilForbedret kundetrafik øger salgsværdierne. Google har introduceret en funktionfyldt app, der forbedrer virksomhedens ledelseplaceringsoplysninger - şirket isimleri sorgulama. Appen kan fås ved hjælp af en simpel Google-søgeproces.

Frank Abagnale, kundesucceschef for Semalt Digital Services, beskriver beskrivelsen af ​​appen, så du fuldt ud kan udnytte dens funktioner.

Funktionerne i Google My Business App:

  • Brugeren kan styre flere forretningssteder ved hjælp af et dashboard.
  • Virksomhedsejeren kan ændre virksomhedens navn, adresse og driftstid.
  • Brugeren kan analysere og svare på kundeanmeldelser gennem appen.
  • Opdatering af fotos og indlæg gøres nemt gennem Google+ platformen.
  • Analysefunktionen på højt niveau forbedrer online synlighed og kundeinddragelse.

Den nydesignede Google My Business-app har ekstra funktioner, der er attraktivetil virksomhedsejeren. Disse ekstra muligheder omfatter:

  • Overvåg hvordan virksomheden vises i Google+, Google Maps og Google-søgning.
  • Undersøg ydeevneanalysen genereret af Google +.
  • Få detaljeret feedback gennem kundeanmeldelser og lokaliseringsoplysninger.
  • Administrer steder til enhver tid..
  • Angiv lokalitets- og postadressen zoner for virksomheder, der har begrænsede operationer.

Android-appen er tilgængelig på Google Play. Også iOS-appen kan downloadesfra Apples App Store. Det er gratis at downloade eller opgradere Google My Business-appen. Den nye Google My Business-app kombinerer med SEOsøgeord, YouTube-appen og Google Analytics-appen, for at integrere de data eller oplysninger, der er nødvendige for at identificere de nye positionsoplysninger.

Forståelse af Google My Business

Afsnittet Google My Business Overview angiver de vigtige funktioner i appen.Hjælpesiden for Google My Business indeholder nyttige oplysninger om brugen af ​​appen. Der er ingen omkostninger involveret, når du bruger appen. Det kræver kunbrugerens tid og dataopdateringsindsats. Virksomhedsejeren med flere placeringer bør prioritere de øverste placeringer baseret på monetæreværdi eller strategiske fordele. Placeringen kan uploades enkeltvis eller i bulk ved hjælp af et regneark, hvis de er mere end 10. Virksomhedenejeren skal udvikle en virksomhedskonto, hvis lokaliteterne forvaltes af flere personer.

Optimering af lokal søgning

Den lokale søgning indebærer SEO-processen. Det er mere detaljeret end det grundlæggende Google,Bing og Yahoo online søgninger. Lokal søgning genererer resultater ved hjælp af kortlægningssystemerne; for eksempel Google Maps, Apple Maps, Foursquare,Gule sider og tur rådgiver. SEO forbedrer virksomhedssynlighed og online kundetrafik. Det indebærer at distribuere vigtige data tilhundredvis af onlinesider. Forbedring af den lokale søgeproces kræver en avanceret softwareplatform som Google My Business. Det er det vigtigsteonline søgemaskine globalt. Den øverste kortplatform for appen er afgørende for at forbedre den lokale søgning efter forretningsstederne.

Konklusion

Google My Business-appen er nyttig til forbedring af en virksomheds online synlighed.Kundetrafikken vil altid være høj på forretningssider, der har en enorm online tilstedeværelse. Hovedformålet med enhver virksomhedsejer erat generere høje salgsværdier fra kunderne, der besøger websiderne.

November 27, 2017