Back to Question Center
0

Semalt afslører overvejende CTA Buttons Guideline

1 answers:

Ved udførelse af e-handel optimeres indholdet af hjemmesiden til et godtsynlighed af søgemaskinen er en nøgleattribut. Mange virksomheder har lykkedes online gennem effektiv brug af SEO og andre digitalemarketing strategier. Aspekter som indholdsvalg og logooptimering er vigtige for at bestemme, hvordan en webside skal opføre sigpå SERP'erne. Efter opdateringen af ​​Google 2017 af Google-algoritmen er de faktorer, som Google giver meget vægt i dag, indholdrelevans, mobil venlighed og brugeroplevelsen.

I brugeroplevelse, Max Bell, kundesucceschefen for Semalt Digital Services anbefaler følgende:

  • Et webdesign, der er æstetisk til brugerens øje.
  • Nem navigation (til hovedideen) - ssl sertifikaları.
  • Indhold, der er relevant for brugerens hensigt eller behov.

Ifølge disse faktorer bør erfaringen med at bruge et websted være nøglenbekymring, når du udvikler webindhold. Som et resultat skaber CTA-opgaver et stort behov for at overveje, hvor man skal placere vigtige knapper. TilF.eks. handlingsknapperne. Denne knap beder en besøgende om at gøre den vigtige opgave på en webside som at købe, abonnereeller download. Du kan bruge nedenstående tips til at gøre CTA-placering kan være en nem opgave:

1. Foldet

CTA-placering bør overholde udformningen af ​​websiden. UX skalforblive så æstetiske som muligt med CTA-knappen..Nogle designs kan favorisere at placere knappen over folden og andre under den. I andretilfælde, en lang webside indeholder CTA øverst og nederste del af siden. Korte websider har begrænsede stillinger til at placere et opkald tilhandlingsknap.

2. Stationære og mobile websteder

Ifølge januar-opdateringen vil Google være mere opmærksom påden mobile venlighed af et websted. Når du gør SEO, er der visse designfunktioner, som du indarbejder på en mobil enhed og ikkepå et skrivebord. For eksempel indholdets længde. Ifølge forskningen foretrækker mange stationære brugere en bottom-placeret CTA-knap. Isamme undersøgelse, finder folk det nemt at udføre en CTA-handling på en mobilenhed, især når CTA-knappen er øverst på siden.

3. Venstre eller højre side

I de fleste tilfælde (hvis ikke alle) tjener knapperne til kunderneHvornår på højre side af websiden. Ifølge synsvinklen vil en bruger, siger en shopper, klikke på en side i slutningen eller øverst til højrehjørne. Dette design favoriserer personer, der udfører mobile webudvikling. Smartphones har et indbygget træk ved at placere menuer til venstre, hvilket tillader dettil en højre side placering.

Konklusion

Når du laver e-handel, unikke aspekter af webdesign SEO og knappenplacering spiller en afgørende rolle. En god hjemmeside skal kunne konvertere en besøgende til en køber gennem vigtige aspekter af webstedet. Når enbesøgende klikker på dit link, en proces AIDA (opmærksomhed - interesse - begær - handling). Denne proces skal guide dig gennem de steder, du harIndsæt nødvendige knapper som Call-To-Action knapper. CTA-knapper kan optage iøjnefaldende steder på din webside. Disse stederinkludere områder som inden for siden eller et rigtigt sted for mobile brugere. En grænseflade, som ikke er lige fremad, kan få dig til at tabe værdifuldttrafik, der skader din SEO indsats. Ved hjælp af disse CTA-placeringstips kan dine konverteringer øges betydeligt.

November 27, 2017