Back to Question Center
0

Semalt afslører, hvordan klikfrekvensen vedrører din webside rangordning

1 answers:

Alle, der ønsker at trives i online markedsføring, kan undre sig om virkningen af ​​økologiskklikfrekvens (CTR). Så meget som marketingfolk og enkeltpersoner foretager trendanalyser, så prøv at smide dine konkurrenter ved at følgeSEO tendenser. Google-patenter og konkurrerende teorier forbliver imidlertid ukendte, så snart de ikke afslører kriterierne for deres algoritmeåbent. Men det ved vi helt sikkert, at CTR påvirker rangordningen som en indirekte faktor.

Trends i online marketing giver dog et andet billede - frezyderm instant lifting mask. For eksempel styrer CTRGoogle ranking faktorer. Mange digitale marketingfolk forsøger at få mest muligt ud af denne funktion. I denne artikel, Jason Adler, kundesuccesenLeder af Semalt afslører flere forskelle mellem klikfrekvens og rangering og forklarer, hvordan de er relted. Der er også vigtige tips, der vil hjælpe dinGoogles klikfrekvens (CTR) fungerer godt på de økologiske SERP'er.

Hvordan CTR påvirker rangering

  • For at rangere websites effektivt bør der være kriterier for at placere hjemmesiderne ibestille. Således bruger Google oplysninger som klikdata. CTR påvirker klikfrekvensen af ​​SERP-resultater. Som et resultat, websteder med de størsteAntallet af klik er afgjort øverst, mens de med et par klik er placeret nederst. Algoritmen er indstillet til at overveje indholdetmed et stort antal relevante klik..De fleste søgemaskiner anvender disse kriterier i deres søgealgoritmer. Google rådgiver bloggereat være vigtig i indholdsrelevans. Da indholdet bliver konsekvent, forekommer der klik. Disse klik giver hjemmesiden en belønning for en fremragenderating dermed forbedre dine SEO resultater.
  • For det andet afhænger Google af klikfrekvensen som kriterier for visning af en OneBox. ENWebstedet skal have en minimums CTR for at få en OneBox på deres hjemmeside. Google har et automatisk system, der undersøger klikfrekvenser(CTR) pr. OneBox præsentation pr. Forespørgsel. Dette fænomen kan forklare nogle af de sæsonmæssige udsving i rangordningen af ​​en bestemthjemmeside eller side. For eksempel kan en webside være i orden i dag, men ikke så vellykket i morgen. Som et resultat, digitale marketingfolkbør have relevans som nøglefaktor. Vedligeholdelse af din CTR kan holde en hjemmeside ranking ret godt i søgemaskiner.
  • Hjemmesiden skal have en anstændig klikfrekvens. Site engagement er kritisktil oplysninger, der kræver rangering. Det er vigtigt at sikre, at folk, der klikker på linket til dit websted, engagerer sig i det til enbetydelig periode. CTR forbedrer din side autoritet gennem relevans, hvilket forbedrer din placering. For CTR for at få mest udbytteud af SEO, man har brug for at organisere hjemmeside indhold godt i titler og meta tags. Google rangerer websites ud af relevansen af ​​dinindhold. Godt indhold har en høj klikfrekvens. Google-algoritmen udnytter denne funktion til at skelne mellem hvilken stilling som helstsite fortjener.

Konklusion

Online marketingfolk kan diskutere uendeligt om, hvorvidt Google CTR har indflydelse påsøgemaskine resultater eller ej. Sandheden er, at klikfrekvensen faktisk hjælper hjemmesiden til at blive rangeret højere. Det kan dog være svært at forstå forholdetmellem CTR og SEO. Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig til at forstå forholdet mellem disse to konstanter og måderneDu kan gøre dine Google klikfrekvenser (CTR) gode på de økologiske SERP'er.

November 27, 2017