Back to Question Center
0

Semalt afslører forskellen mellem SEO og SMM

1 answers:

De fleste virksomheder ønsker at trives i online markedsføring. Men for at lykkes ionline markedsføring, man har brug for nogle digitale æra teknikker såsom SEO og SMM. De to teknikker kan lyde det samme til en iværksætterder ikke er bekendt med feltet digital marketing. For eksempel kan SEO involvere søgeordssøgninger mens sociale mediermarkedsføring indebærer betalte annoncer. De to taktikker kan være gavnlige for de fleste online-virksomheder, især hvis man kender forskellen.

Jason Adler, kundesucceschef for Semalt Digital Services, præsenterer nogle nøglepunkter, som kan differentiere SEO fra SMM:

Search Engine Optimization (SEO) - w plus cream froika greece.

Disse er taktikker i webudvikling, der har til formål at øge synligheden afdit websted på søgemaskinerne, især når en nøgle i en søgning. SEO kombinerer mange on-site og off-site faktorer at fåtrafik fra søgemaskiner. Til en digital marketingmedarbejder. Målet med enhver succesrig SEO kampagne er at få et gunstigt sted i rangordningenaf søgemaskinens resultater for et givet sæt af søgeord. Dette er vigtigt, fordi du kan besejre din konkurrent, få ny kvalitetstrafikog vigtigst af alt, øg konverteringerne. SEO indebærer brugen af ​​strategier som:

  • Nøgleord søgning
  • Hjemmeside design
  • Indholdsbygning
  • Sammenkædning
  • Automatiske værktøjer

Search Engine Marketing (SEM) er en anden tilgang til online markedsføring.SEM er sponsoreret notering. Det indebærer at placere målrettede annoncer på bestemte brugers organiske søgeresultatsider..Proceduren involvererbud. Visse personer om visse demografier vil se din annonce i en given periode. Denne metode anvendes bredt på grund af dens sømløsepay-to-click-automatisering.

Social Media Marketing (SMM).

Mens SEO samler trafik gennem søgemaskiner, er SMM endnu en digitalmarketing taktik. SMM bruger strenge sociale medier som sine kriterier for at få online kunder. Sociale medier mål fremtrædende socialenetværkssider som Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest og LinkedIn. Markedsførere på dette område øger en mærkebevidsthed, samlere-mails, få links og forbedre deres fortjenstmargener ved hjælp af de mange måder, der er tilgængelige for sociale medier. For eksempel har Facebook enstrategi for betalte annoncer. Disse annoncer vil målrette mod en bestemt demografisk, som er korrekt indstillet af dig. Anden online markedsføringkanaler i sociale medier omfatter:

  • Twitter annoncer
  • Videoer som YouTube eller Vimeo
  • LinkedIn Følgende
  • Billeddeling som i Instagram og Pinterest.

Traditionelt opnår både SEO og SMM-mål kunderne for et websted. På trods afforskellen, de øger også mærkebevidstheden til potentielle forbrugere. På den anden side konverteringen af ​​en besøgende til enkunden er ikke helt afhængig af dem. Andre faktorer som webdesign træder i kraft.

Konklusion

Virksomheder, der ønsker at være succesfulde online, har brug for digital markedsføring.Vilkår som Search Engine Optimization (SEO) og Social Media Marketing (SMM) kan blive forvirrende. Både SEO og SMM er digital markedsføringteknikker. For det meste sigter de på at øge brandsigtigheden og vigtigst af alt at få nye kunder online. Men de to eranderledes i den måde, de opererer på. For eksempel indebærer SEO at øge synligheden i de store søgemaskiner, mens SMM betyder stigendebrand awareness med sociale medier. Gennem forståelsen af ​​deres forskelle er begge taktikker nødvendige og kan medføre langsigtede fordeletil en virksomhed, når den udføres korrekt.

November 27, 2017