Back to Question Center
0

Semale Gids: Hvordan er Deres Concurrenter Uitziet I E-Commerce Company

1 answers:

Som e-handelsforhandler bør du holde tabs på konkurrencen. Hvorfor? For det første hjælper det dig med at forstå markedsdynamikken. For det andet er du bedre opmærksom på ting, når det kommer til at skabe markedsføringkampagner og det hjælper selvfølgelig dig med at differentiere din virksomhed fra konkurrenters virksomheder.

Med dette i tankerne, Jason Adler, ekspert af Semalt Digital Services, giver tips om, hvordan du sporer din konkurrencedygtige position.

Start med SEO

Organiser et hold til at overvåge SEO taktik, som du konkurrenter bruger - zã¼gelshop zã¼rich. Finde ud af antallet af tilbage links de har plus lære hvilke websteder de linker til. Når du har opnået disse data, skal du henvende dig til webstederne dinerivaler link til og se om du kan kanalisere den trafik fra dem til din butik.

Tag dette eksempel. Når jeg leder efter linkene til vores kunder, jeg identificere kundernes konkurrenter ved hjælp af Semalt Analyzer. Det bruger 'Open Site Explorer' til at kompilere alle websteder, de (konkurrenter) link til. Efter at have samlet disse vitale data, undersøger jeg for at anmode om tilbageforbindelser og alt andet, der er nødvendigt for at gennemføre planen.

Se konkurrenternes sociale medier

Du bør også se dine konkurrenter på sociale medier for at identificere deres indhold ledelsesstrategi. Der er en fantastisk applikation kaldet FollowerWonk, som giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der følger dem på Twitter og hvordan din egen side måler op imod dem Tro det eller ej, FollowerWonk kan endda fortælle dig, hvem der følger dig, din rival og selv dem der følger jer begge. Hvis du bemærker en bestemt person efter dig og din konkurrent, så er der en chancehan eller hun er interesseret i dit marked, og det er nogen der er værd at forbinde med.

En anden webapplikation giver Buzzmo dig mulighed for at identificere det mest delte indhold (fotos,videoer eller blogs) på din konkurrents sociale medier sider. Brug disse data til at brainstorme på nye ideer til dine egne sociale medier sider.

Overvej brugeroplevelse

Foregive, at du er en bruger, der faktisk går gennem din konkurrents hjemmeside besøger det. Identificer en vare på kataloget, tilføj det til din indkøbsvogn og fortsæt med at tjekke ud. Hvor nemt var det? Tog det lang tid Prøvdet samme med at indsende klager / henvendelser og kontrollere, om dit websted overgår disse tjenester eller ej. Du kan også tjekke hvad kunder skal sige om dine virksomheder. Trustpilot platformen skal hjælpe dig med at gøre dette komfortabelt.

Snesalg og markedsføring

Vær opmærksom på dine rivals salgs- og marketingindsats for at skelne dinegen praksis. Den første tilgang kunne abonnere på deres nyhedsbreve for at få de seneste tilbud og kampagner. En anden tilgang kunne Opret en privat Twitter-liste for konkurrenter eller Google Alerts for at være i gang med alle opdateringerne. Dette virker i realtid.

Selvom de fleste sammenligninger kan foretages online, er der nogle tilfælde, hvor denkan gøres offline. For eksempel, hvis du er inviteret til et messearrangement eller en konference, spørg en tilfældig person, der deltager i deres eventsynspunkter om dine tjenester. Hvad skal de sige om din konkurrence? Brug denne information samt dine egne observationer til improvisere.

November 27, 2017