Back to Question Center
0

Sådan opretholder du SEO Rankings, når du redesigner et websted - Semalt Ekspert Bekymringer

1 answers:

Redesign en hjemmeside og forsøger at opretholde dine SEO placeringer er en feat detkræver omhyggelig planlægning, en højtuddannet udvikler og masser af tålmodighed. Et dårligt job gør at du mister nuværende kunder, potentialeklienter samt vigtige website data.

Der er top 9 tips, der leveres af Max Bell, kundesucceschefen for Semalt Digital Services, som hjælper dig med at holde din SEO-placering, mens du redesigner et websted.

Tip # 1 Redesign på et separat domæne

At arbejde på en levende hjemmeside kan være katastrofalt for både dig og dine kunder.Links fungerer muligvis ikke som de skulle, hvilket fører til frustrerede kunder - solgar boy. Den bedste måde at håndtere dette på er at etablere et andet domænetil din nye hjemmeside og arbejde på den, indtil du er klar til at gå live og derefter bytte med originalen. Dette er den foretrukne måde at arbejde påpå en ny hjemmeside. Der er andre, der tror, ​​at deaktivere den nuværende hjemmeside, og det er bedre at foretage ændringerne direkte. Gårdenne rute er ikke ideel, da der ikke er nogen at fortælle, hvor længe dit websted skal være nede for, og lade dine kunder ude i kulden.

Tip # 2 Vedligehold webstedsstrukturer for fortrolighed

Dramatiske ændringer på et websted er måske ikke det bedste træk fra din side. Kendskaber en god ting. Folk kan lide hvad de ved. De stoler på, hvad de er bekendt med. Pas på at holde elementer på din gamle hjemmeside, nårredesigning din nye. Kortlæg din gamle hjemmeside ved hjælp af en crawler, inden du begynder at arbejde, og brug den til at krybe på det nye websted for at fåen ide om hvordan strukturerne på de to steder sammenligner.

Tip # 3 Backup gamle hjemmeside data

Dine oprindelige hjemmesidedata er meget vigtige, og det er nøglen til at sikkerhedskopiere det førdu starter arbejde, fordi når du mister det, vil det være svært, hvis ikke umuligt at hente det. Du bliver nødt til at holde faner påsider, du havde og oprette 301 omdirigeringer, så søgemaskinerne kan kalibrere og sende folk til din nye hjemmeside. Mangler dette triner en surefire måde at ødelægge dine placeringer. For fremtidig reference behold også en kopi af dit sitemap i en tekstfil.

Tip # 4 Vedtag en midlertidig webadresse for den omdesignede hjemmeside

Du skal oprette en midlertidig webadresse for det omdesignede websted fra hvordu kan arbejde fra. Kopier det gamle websted til denne webadresse. Alle de nødvendige ændringer, du har brug for, bør laves på dette websted. Denne webadresse skalikke indekseres, fordi søgemaskiner ikke er beregnet til at bringe det op i SERPs. Når alt er klar på det nye websted, skift du ud afdomæner og gå live..

Tip # 5 Glem ikke 301 omdirigeringer

Disse omdirigeringer vil spare dig og dine kunder for meget hovedpine.De fortæller også søgemaskiner, hvor de skal sende din organiske trafik og hvordan man kan rangere dig. De hjælper med at sikre, at alt kørersom det skal, og at links fungerer korrekt. Du skal muligvis oprette 301 omdirigeringer for hver side du havde, især sider medvigtige backlinks.

Tip # 6 Medtag også 404 sider

Intet er så frustrerende for en kunde som ikke at kunne få adgang til en sidemed de oplysninger, de har brug for. En 404 side med den rigtige besked kan pege dem i den rigtige retning. Du kan enddaIndsæt et søgefelt for at hjælpe dem ud. Ved hjælp af 404 sider gør det også muligt for søgemaskiner at indeksere dit nye websted og oplysninger korrekt.

Tip # 7 Glem ikke backlinksne

Backlinks er vanskelige at skabe og tager år at udvikle et forholdmed andre velrenommerede webstedsejere. De er ikke noget, du vil glemme let eller tage let. Du skal indsamle allestatistikker du kan have på de tilbagekoblinger, du har, og find derefter en måde at indarbejde dem på i dit nye websted. Den bedste måde at gøre dette på erat give de andre websiteejere dit nye link og bede dem om at ændre det tidligere. Hvis det ikke er muligt, skal du oprette 301omdirigeringer for hver side med et backlink.

Tip # 8 Tjek dit arbejde igen

Ingen sagde nogensinde, at webstedets redesign var let, og det viser det bare! Efteralt er sagt og gjort, du skal sørge for alt er optimeret. Billeder skal skaleres og mærkes på den bedste mådemuligt. Robots.txt skal installeres korrekt, ellers vil søgemaskinerne ikke kunne læse dit nye websted. Kig efter brudte linksog reparere dem. Bekræft dit nye websted ved at tjekke Google Webmaster. Hent som Google giver dig mulighed for at se, om dit nye websted kan væreadgang til korrekt. Glem ikke at sende dit nye websted til Google via Send til indeks.

Tip # 9 Monitor fremskridt efter at have været i live

Arbejdet er ikke forbi, efter at den nye hjemmeside går live. Du skal stadig beholdeet øje med 'før redesign' og 'efter redesign' afvisningsprocenter. Disse statistikker fortæller dig, hvordan folk reagerer på det nyewebsted. En høj afvisningshastighed betyder, at folk ikke er helt tilfredse med noget på den nye hjemmeside. Anyway, du skal finde detog ændre det.

Konklusion

Graceperioden for overvågning af, hvordan dit nye site gør, er 180 dage. I løbet afdenne gang skal du ikke give slip på dit gamle domænenavn. Du skal holde det i gang samt de 301 omdirigeringer, der sender folktil dit nye websted. Ændring er aldrig let, men hvis du følger disse trin, reduceres dine chancer for at løbe i problemer betydeligt.

November 27, 2017