Back to Question Center
0

Sådan markedsføres din fysiske butik online? Strategi fra Semalt, der faktisk virker

1 answers:

Få flere mennesker til at besøge din forhandler er en sikker måde at øge dinsalg. Men er det muligt at markedsføre en fysisk butik ligesom en online butik?

Den gamle tro på, at internettet skader mursten og mørtelbutikker, er ikke sandt.Faktisk kan internettet virksomhedsejere opdage og nå ud til flere potentielle kunder. Det hjælper dem også med at komme op med enstærk markedsplan, der fremmer deres fysiske detailbutik og bringer mere fodtrafik.

Fysiske butikker konkurrerer nu med onlinebutikker, men hvis man kanBrug online marketing værktøjer til perfektion, du vil komme op med en høj kvalitet strategi, der bekæmper online butikker - port of lima.

Følgende er tip, der leveres af Michael Brown, kundesucceschefen for Semalt Digital Services, til fremme af din fysiske online butik:

# 1 Brug sociale medier

At aktivere social media marketing er en af ​​de bedste måder at fremme din fysiske butik på. Du kan gøre dette ved at:

# 2 Oprettelse af Facebook Fan Page

Facebook er et socialt mediewebsted, der også fungerer perfekt til onlinemarkedsføring. Denne platform er også en fantastisk måde at tiltrække og nå nye kunder. Opret en fan side for din virksomhed på Facebook og brugdet til:

 • Forbind med kunder
 • Start samtaler
 • Annoncer begivenheder, særlige rabatter
 • Funktion kundeoplevelse
 • Annoncer og reklam for din virksomhed

# 3 Opret en YouTube-kanal til din virksomhed og upload tutorials

YouTube er det bedste sted for online video markedsføring, fordi det er mestforetrukne video hosting site og den næststørste søgemaskine. Når du har oprettet din gratis YouTube-konto, skal du uploade instruktionsvideoerder lærer dit publikum hvordan man bruger dine produkter. Du kan også oprette en bagved scenen video, dette er en fantastisk måde at humanisere dinmærke.

# 4 Opret et visuelt billede med Instagram og Pinterest

Visuelt indhold har overhalet teksttype indhold, og markedsførere brugerdisse to sociale platforme til deres SEO kampagne. Tag lokkende billeder eller videoer af dine produkter eller kunder, der handler i din butikog indsende dem på din Instagram-konto eller Pinterest-kort. Dine tilhængere vil blive fristet til at besøge din butik for at nyde de positive vibes.

# 5 Brug Twitter til at engagere dine kunder i realtid

Twitter er en simpel platform, der giver dig mulighed for at tilbyde råd og engagereDine kunder i realtid. Med Twitter får du feedback på kundernes meninger, og dette vil udløse fodtrafik.

# 6 Optimer dine sociale profiler og hjemmesider til lokal SEO

Den bedste måde at markedsføre din mursten og mørtelbutik på er at optimere tillokale SEO, fordi 97 procent af købere starter deres online marketing søgning online.

# 7 Gør dit websted og sociale medieprofiler vist Geo-følsomme

Dette gøres ved at tilføje lokalsøgeord til dit websteds indhold ogsociale medier profiler. Dette er en garanteret måde at rangere i SERP'erne.

# 8 Har god kundeservice

En tilfreds kunde vil sprede ordet gennem mund til mund og vedskriver positive online anmeldelser. Forbedre din kundeservice ved at:

 • Tillad online aftaleindstilling
 • Tilføjelse af et live chat vindue
 • Omhyggelig online markedsføring for din virksomhed

For at holde dine kunder tilbage og tiltrække nye, skal du:

 • Betal for displayannoncer på din lokale avis
 • Tilbyde særlige rabatter til dine kunder
 • Bliv involveret i dit samfund
 • Opret en pop-up butik, hvor du kan komme til dine målkøbere.
November 27, 2017