Back to Question Center
0

Sådan kører Vellykket E-Commerce Business: Tips fra Semalt

1 answers:

Ved åbningen af ​​en løbende e-handelsvirksomhed er dens succes meget afhængig afmange faktorer, de fleste af dem drejer sig om seo. Mange mennesker finder det svært at manøvrere i e-handel på grund af de mange kompleksitetersom valg af produkter, niche, oprettelse af hjemmeside, udvikling af SEO og marketingstrategier mv.

I denne digitale æra er der mange e-handelswebsteder. Når du er ensøgemaskine, er det svært at vide, hvilket websted du skal åbne - conform foam tips. Jack Miller, kundesucceschef for Semalt ,afslører flere SEO-præstationsfaktorer, som kan have en positiv indflydelse på din e-handelsvirksomhed.

Åbning af e-handel butik

Når man åbner en e-handelsvirksomhed, er det godt at vælge en smal niche, somhar lav konkurrence. Store målnicher oplever en meget hård konkurrence fra de allerede etablerede butikker som Alibaba ogAmazon. Succeeding i SEO kan være svært, da din side myndighed ikke kan matche deres omdømme og anmeldelser. At udføre godt i en sådanforretningsmodel, du har brug for:

  • Tilstrækkelig viden og analyse af dit marked
  • Online markedsføring og e-handel færdigheder
  • En pålidelig leverandør af dine produkter som filialer og
  • Kapital til at ansætte mere ekspertise og betale for et par værktøjer

Enkle automatiseringsværktøjer som niche finder og Google AdWords kan hjælpe dig med at gørenogle undersøgelser af nichen samt de nøgleord, der skal bruges på dit webindhold..Smal målrettede annoncer kan hjælpe dig med at nå personer, der erPå nichen målretter du dig gennem automatiserede midler som Facebook-annoncer.

Brug kraften til drop shipping

Mange digitale marketingfolk foretrækker at bruge drop shipping, fordi det eliminerer behovetfor at opbevare opgørelsen eller håndtere varerne selv. De sender varen direkte til forsendelsesadressen fra køberen dendin hjemmeside. Som følge heraf er der opdeling af arbejde og specialisering. Hvert parti deltager i, hvad de er gode til at gøre.Som en digital marketingmedarbejder kan denne mulighed give dig en stor chance for at specialisere sig i online markedsføring som SEO i stedet for produktindkøb. Imidlertid kommer genforsendelse med en håndfuld begrænsninger. For eksempel er fortjenstmargenerne meget lave, og sælgerenser ikke på produkterne selv.

Produktionsselskaber kan nå forbrugerne

Virksomheder, hvis primære job fremstiller produkter, kan få gavn af succese-handelswebsteder. Enhver virksomhed, der producerer og markedsfører et mærke kan:

  • Åbn en hjemmeside for at sælge produkterne til forbrugere
  • Sælg sine mærker på markedspladser af mange produkter som Amazonas
  • Sælg til distributører og grossister, hvis job skal bryde bulk eller
  • En kombination af to eller alle ovennævnte metoder

Producentvirksomheder er vanskelige at starte og drive. Derfor er det vigtigtfor en digital marketingmedarbejder til at købe produkter fra forskellige felter og skabe et unikt mærke.

E-handel er et bredt felt med mange muligheder. Mange iværksættere kender tiluendeligt potentiale for digital markedsføring, men har nogle problemer med at tippe det fuldt ud. For eksempel har forskellige kommercielle hjemmesiderproblemer med at finde kunder fra det store internet. Ved hjælp af de digitale marketing tips ovenfor kan du køre en succesfuld e-handelsvirksomhed onlineog fastholde en langsigtet vækst.

November 27, 2017