Back to Question Center
0

Sådan kører SEO i modeindustrien effektivt: vejledningen fra semalt

1 answers:
Dokument

Før SEO kom til at revolutionere markedsføring i alle brancher, var marketing i modevirksomheder begrænset til modeshows, magasiner og kataloger og reality tv-mode programmer. Selv om disse traditionelle markedsføringsmetoder stadig bruges i dag til at gribe markedsføringsmuligheder, bruger størstedelen af ​​mode-iværksættere nu brug af avancerede digitale markedsføringsteknikker for at fastholde et fast greb om den stadigt ændrede forbrugerpopulation. Det er fænomenet, der gør SEO i modebranchen meget vigtig.

Michael Brown, kundesucceschefen for Semalt Digital Services peger på de vigtigste faktorer, der afslører vigtigheden af ​​SEO til modeindustrien - comprar ray ban rosas.

Enhver, der har arbejdet i mode- og beklædningsindustrien, selv i nogle få måneder, forstår, at industrien bliver forvandlet af teknologi. Nå, det er almindeligt for alle brancher, men hastigheden af ​​denne transformation er det, der er mere bekymrende.

Der er brancher, der synes at opleve teknologiske forstyrrelser med en højere frekvens end andre, så der sker en måde at være en af ​​dem. I næsten hvert hjørne af kloden kan kunderne købe modeartikler online ved hjælp af deres computere og mobile enheder. Der er meget voksende entusiasme blandt internetbrugere om at købe ting online. Sociale medier er den hårdeste bidragyder til denne tendens, og som hver dag kommer det brændstof til e-handel endnu mere.

Konsekvenser af SEO Dominance i Marketing

På grund af den ekstremt voksende e-handelsbranche har virksomhedsejere i modebranchen ikke meget valg, men at lære at drage fordel af e-handel. Det er den eneste måde at overleve den hårde konkurrence på markedet.

SEO tager sig af en af ​​de største bekymringer, som modespillere skal adressere - online synlighed. Ideen om SEO til online synlighed er ret nemt at forstå. Den typiske forbruger af modevarer bruger en væsentlig del af deres dag online. Undersøgelser af markedsundersøgelser har vist, at folk bruger over 4 timer på internettet. Og selvfølgelig, når de ikke er online, tænker de på det interessante, de så på internettet.

Det betyder, at du vil miste så meget som en modevirksomhedsejer, hvis du ikke er konsekvent fundet online.

Et andet kritisk aspekt af SEO, som enhver modeafspiller skal forstå i dag, er den stigende brug af mobile enheder til surfing på World Wide Web. Du skal sørge for, at dine kunder nemt kan få adgang til dit websted ved hjælp af deres mobile enheder ellers vil de hoppe til din konkurrents hjemmeside i løbet af et øjeblik.

Handlinger til effektiv SEO i din mode forretning

Her er nogle SEO basics, der vil gøre din online marketing mere effektiv:

  • Har en mobil-følsom hjemmeside for at sikre, at dit indhold let kan ses af kunder på mobile enheder.
  • Tilføj ofte høj kvalitet, værdifulde indhold til dit websted. Bemærk at sætningen "indhold er konge" er ændret til "værdi er konge". Dagens forbruger ønsker information, der adresserer hans / hendes specifikke indkøbsbehov rettidigt. Det er den enkleste betydning af værdifuldt indhold.
  • Præsentér din modeforretning excellent overalt, hvor dine kunder regelmæssigt besøger. Især udvide din SEO indsats til sociale medier. Lad dine produkter og dig selv interagere med kunder via sociale medier, videoer, hash-tags osv. Sociale medier kan hjælpe dig med at holde kontakten med dine kunder mere end din hjemmeside kan.
  • Glem ikke de evigt klassiske SEO teknikker som at lave webadresser, indhold titler, meta beskrivelser og indhold søgeord-rige. Med andre ord skal du altid sørge for, at søgemaskinernes rankingformler ikke fanger dig væk fra vagt. Altid har dit websted sat til den øverste position på søgeresultatsider.

Da modeindustrien bliver digitaliseret hurtigere ved hver daggry, er det vigtigt at holde SEO øverst i tankerne, hvis du er en modeforetagende ejer. Med fejlfri SEO kan du være sikker på at få en konkurrencemæssig fordel i forhold til dine konkurrenter med hensyn til online synlighed. SEO giver et godt investeringsafkast, især for hurtigt skiftende industrier som mode og tøj.

November 27, 2017