Back to Question Center
0

Sådan genoprettes dit websted efter Google Sanktioner

1 answers:

Hvad er den første regel til at håndtere Google-sanktioner? Lad aldrig dit websted komme til det punkt, det fåren. Der sker dog straffe, og så falder placeringer og trafik. Meget ofte sker det hele uden at bemærke, før det bliver for sent. I begge tilfælde er disse problemerforlade virksomhedsejere ødelagt.

Den første ting, der kommer til webstedsejerens sind er "Dette er slutningen" - oculos ray ban preto wayfarer. Rammer bundenaf Googles søgeresultater betyder at skulle starte alt på ny, hvilket vil tage mere tid og penge end en gennemsnitlig webmaster har råd til. I det væsentlige er de ikke forkerte.Gendannelse fra Google-straffe er en lang proces, da du er nødt til at hæve dine placeringer og gentage din lange vej til TOP-søgeresultater. Der er ingen måde at omgådette stadium: ikke hvis du vil få en anden google straffe i sidste ende.

Selvom det er muligt at inddrive sanktioner, Semalt ,et europæisk SEO agentur advarer alle brugere om, at der ikke er nogen ultimativ strategi eller et vindende trick, hvilket hurtigt vil bringe positionsstillingerne tilbage til normal. I hvert tilfælde,du er nødt til at opbygge en individuel strategi med fokus på at fjerne svage og defekte sider, hvilket fik webstedet til at falde ned og forbedre sine stærkeste aspekter tilTræk webkilden fra bunden af ​​søgeresultaterne.

Erfaringerne fra Semalt SEO-eksperter, der arbejder med webstedsejere, der rammes af en straf, drejer sig mest omsagerne af mennesker, der led af scammy, black hat SEO agenturer, de havde arbejdet med, før de skiftede til Semalt. Sådan webstedsejere forblevhelt uvidende om den skade, som Black Hat SEO-udøvere har gjort, indtil rankingen begyndte at falde og ødelægge alle foreløbige fremskridt, der blev nåetpå grund af Semalt's bestræbelser.

Trods situationen ser ud til at være virkelig frustrerende, beroliger eksperterneat der er en vej tilbage..En lang, kompliceret, men alligevel rigtig vej tilbage.

Kom til roden af ​​problemet

Hvis den officielle meddelelse fra Google ikke præciserer meget, skal du kontrollere Googles retningslinjer for webmastere for at lære mere om, hvorfor Google forbød dig. Hvis du ikke modtog nogen underretninger, skal du gå til Google Algoritm Change History ,og se om der er blevet anvendt ændringer på algoritmen på det tidspunkt, hvor du begyndte at opleve rankings tab: dette er en af ​​de mest almindeligeÅrsager til trafik og placering falder.

Et personligt forslag fra Semalt er at kontrollere backlinks, der fører til dit websted, så snart du bruger fattigeKvalitetskoblinger er den mest almindelige overtrædelse af Googles retningslinjer, og mange ejere er ofte helt uvidende om det.

Fjern backlinks af lav kvalitet

Penguinalgoritmen er den, der opdager dårlige backlinks og straffer websites,som distribuerer dem. Du kan få adgang til dine backlinks gennem Googles webmasterværktøjer .Ruten til dem ligger gennem Søgetrafik → Links til dit websted → Hvem linker mest → Download de nyeste links . Derfra vil du kunneat se alle links, der henviser til din webkilde. Herfra begynder den monotone procedure for kontrol af hjemmesider. Det er derfor mange brugere foretrækker atoverlade denne opgave til professionelle SEO-eksperter eller ansætte hjælp fra backlinks tracking-værktøjer, som giver flere data om hvert link.
Den rådne del af link juice består normalt af:

 • Webkilder forbudt fra Google;
 • Websteder, der ikke er relateret til dit websteds niche;
 • Spammy sites;
 • Websteder med modent eller grafisk indhold;
 • Døråbnings sider;
 • Websted, der anvender beklædningsteknikker;
 • Websites med duplikeret indhold.

Efter at have kørt backlinks analysen og definere de fejlede, skal du straksUdskift dårlige backlinks med højkvalitets backlinks fra de autoriserede webkilder, der tilhører den relevante niche. Det er bedre at gøre med hjælpfra en professionel linkbyggende ekspert. Men før du kan fortsætte med udskiftningsproceduren, er det vigtigt at slippe af med det sorte får.Sådan gør du det.

Skriv en mail til webmaster

Normalt har enhver webmaster deres kontaktdata i Kontakt os eller Om os, så send dem en høflige-mail, hvor du beder om at fjerne deres links og vise præcist, hvilken side der er linket, vil ikke være et problem. Sørg dog for ikke at sende flereanmodninger som a) Hvis webmasteren ikke reagerer på den første, vil alle de næste ikke være nyttige, b) den vil lande dig direkte til spamfilteret.

Hvis det er din virksomheds hjemmeside, der blev ramt, skal du bruge din virksomheds e-mail-adresse og ikke@ gmail.com for at give din anmodning mere vægt. For at afhjælpe dig selv fra monotonen i at kontrollere dine indkomstkasser, brug e-mail-sporingsværktøjer og Google plugins at organisere dit arbejde med e-mail-anmodninger og hjælpe dig med at spare tid. Jo mere tydeligt kan du se, hvor mange webmastere der åbner dine e-mails, og hvor mange af dem ikke gør detgider med at svare, jo hurtigere kan du fortsætte med Disavow-rapporter.

Bemærk, hvis webmasteren ikke fjerner linkene eller tilbud om at gøre det til betaling, ignoreredem og start disavow-proceduren.

Disavow dårlige domæner

Brug dit backlink overvågningsværktøj til at indsamle backlinks i en Disavow rapport. Værktøjer som Overvåg backlinks tillade at tilføje tags til link og derefter systemisere dem til en enkelt kategori. Værktøjet gør det også muligt at eksportere alle tagget backlinks til en rapport, som kan uploades til Disavow Links Tool .

Næste klikker du Disavow Links .

Husk: Disavow Links værktøj er din sidste udvej. Brug det kun, når du har opbrugt alle andreforanstaltninger, og har ikke noget andet middel til at slippe af med ringe kvalitet backlinks. Også dette værktøj lover ikke hurtige resultater: Tilføjelse af ændringer til indeks tager tid ogHerefter bør bot også godkende disse ændringer.

Duplikeret indhold

Dette er en anden årsag til Google-forbud, og et resultat af at arbejde med dårlig kvalitet SEO-agenturer, somsimpelthen kopiere indholdet fra andre hjemmesider og tro at deres kunder aldrig vil genere sig for at undersøge eller kontrollere indholdet af det unikke. Ii dette tilfælde skal forfattere af dig skrive 100% originalt indhold til erstatning af dårlig kopi og indsæt beskrivelser, artikler og indlæg på webstedet for at få det tilbage i Googlesgode gracer og forny rankingen vækst.

Nøgleord overload

Rengøring af det for mange søgeord fra indhold på webstedet, metatags, ALT attributter,overskrifter, lige websider og sider 'URL er en omhyggelig opgave efterfulgt af en anden omhyggelig opgave at indsætte det korrekte forhold mellem nøglesæt i teksten.I mange tilfælde måtte Semalt bygge en helt ny semantisk kerne for at give hjemmesiden en ny start..Nogle gange kan nogle søgeord reddes fra den gamle semantiskekernel (der er givet en), men alligevel skal alt for alt gå.

Andre foranstaltninger

Fjernelse af de vigtigste årsager til Google-straf er aldrig nok til fuld opsving. Det er et vigtigtsanitering fase, hvorefter et stadium af dybtgående on-site og off-site optimering værker skal følge:

 • Link bygning. Selv når der ikke er dårlige backlinks, er webstedet stadig svækketaf placeringerne tabt, så det har brug for al støtte fra gamle autoritetskilder, det kan få.
 • SMM. Social mediaaktivitet bringer et solidt boost af trafik og tillid rang af webstedet,og det er noget, der er et strafferetligt sted. En veludviklet kampagne til Twitter, Instagram eller Facebook hjælper med at ophæve webstedet og levere det medloyale besøgende.
 • Komplet genopbygning af det gamle sted. Du skal gøre det for fuldstændigt at fjerne tekniskeproblemer og fejl foretaget af black hat SEO "fagfolk". Sommetider er skaden alt for omfattende, så genopbygningen af ​​webstedet bliver den sikreste løsning, der sikreringen fejl eller problemer vil dukke op.
 • Online marketingkampagner. Når Google anser dit websted ikke troværdigt, er din direktepligt er at vinde den tillid tilbage. Du skal sprede opmærksomhed omkring webstedet og dets produkt.
 • Får ikke dine forhåbninger op. Alle disse trin sikrer, at dit website fårtilbage i form. Dog garanterer de ikke, at de vil gøre det hurtigt. Forvent ikke håndgribelige resultater i en uge eller to: Du vil være skuffet.

At slippe af med konsekvenserne af Googles forbud vil tage dig måneder og måneder med hårdt arbejde, backlinks ognisjeanalyse, vedligeholdelse og support, før du stolt kan sige: "Vi lavede det!".

Det er dog stadig muligt i sidste ende. Også alle gode ting er værd at kampen, er de ikke?

November 27, 2017