Back to Question Center
0

Sådan forstærkes din SEO Performance med interne links - Tips fra Semalt

1 answers:

Der findes tusindvis af hjemmesider, og der oprettes meget mere dagligt. Konkurrencefor en online tilstedeværelse er stiv. For at få en forkant over dine konkurrenter skal du optimere dit websted gennem on-site SEO. En af deDe vigtigste elementer af on-site SEO er interne links. Men de fleste mennesker er ikke opmærksomme på det - real estate property appraisal. Interne links påvirker, hvordan søgningMotorer opdager og ser dit indhold og brugeroplevelsen.

Artem Abgarian, Senior Kunde Succes Manager af Semalt ,har udarbejdet den interne link strategi for at nedbryde dine konkurrenter.

Sådan finder du en artikels interne links

Et effektivt værktøj, som du kan bruge til at samle data på stedet, er Screaming Frog. Dethar både gratis og betalte versioner. Den gratis version er beregnet til mindre websteder.

Gennemgå hjemmesiden

Indtast webadressen for det website, du vil gennemgå, for at begynde. Afhængigt aftime, det kan tage et minut til en time at indlæse. Da vi kun har brug for webadressen, skal du fjerne markeringen af ​​Javascript, CSS, check links og Javascript uden forfolder. Fjern markeringen af ​​det, du ikke behøver under "konfiguration> edderkop".

Ekstra interne links

Efter gennemgangen er vi nødt til at finde den webadresse, vi undersøger. At laveprocessen hurtigt, indtast slutningen af ​​webadressen i søgefeltet. Når du har fundet det, skal du klikke på den rigtige webadresse og filtrere til HTML. Klik derefter på"i links" nederst på siden. Du finder alle de interne links i den webadresse, du valgte.

Det næste trin er at eksportere de interne links. For at eksportere dem skal du klikke med højre klikpå webadressen og derefter vælge "Eksporter> Links".

Rens den interne linkliste

Efter ekstraktion af de interne links er det næste skridt at rense listen. det ermuligt at have dubletter webadresser på grund af taksonomi sider og sporingsparametre..Sæt webadresserne i en Google Doc og ordne dem alfabetisk.De dublette webadresser vil blive grupperet og derfor let at fjerne.

Det næste trin er at søge efter specialtegn for at fjerne webadresserne. Hvis du brugerMac bruger kommando + F. For Windows bruger kontrol + F for at fjerne dem, du vil blive efterladt af en liste over interne links og andre ankertekster.

Undersøg optimering på stedet

Med listen over interne links skal du beslutte de on-site faktorer somdu vil gennemgå. Her er kriterier, der skal bruges.

  • Nøgleordet anvendt i URL'en, ankertekst og titelkoder.
  • Artiklens længde.
  • Kontroller om linket er på første side.
  • Hvis linket findes i artiklens første 100 ord.
  • Datoen artiklen blev offentliggjort, og hvis den er blevet opdateret.

Brug et Google-ark til at gennemgå alle links og registrere resultaterne.

Sådan bruges det afhænger af om dit websted er nyt eller det har eksisteret.

Nyt websted

For en ny hjemmeside, vælg målsiden og kør den gennem den diskuterede procesover. Du finder alle links og hvordan de optimeres.

Udfør derefter en backlink-revision for at forstå omfanget af det arbejde, der er nødvendigt for hovedsiden.Brug hovedsiden til at generere indholdsideer. Du har brug for en betalt SEMrush-konto for at generere en søgeordsliste. Fra de oplysninger, du kommer tilbygg en søgeordsliste baseret på din konkurrents indhold.

Eksisterende hjemmeside

Processen er anderledes, hvis du har et eksisterende websted med indhold. Franøgleord bestemmer dit hjørnesten indhold. Brug derefter SEMrush til at eksportere alle kontakter og kontrollere, om der er en side, der allerede er placeret for dinsøgeord. Opdater siden og brug den.

Wrap-up

Det er vigtigt at have kontrol over dine interne links. Links bruges afsøgemaskiner til at fortælle de sider, du mener er relevante, og også hjælpe besøgende til at navigere på webstedet.

November 27, 2017