Back to Question Center
0

Optimering On-Page SEO til at levere værdi til dit websted - Forskning fra Semalt

1 answers:

For enhver online forretning er det vigtigt at få en passende dækning, især på internettet. For en internet marketingmedarbejder er det normalt det primære mål at reservere en stærk tilstedeværelse i internetplatforme som søgemaskiner og sociale medier. Denne fase er, hvor Search Engine Optimization kommer til at spille. Målet med enhver SEO-kampagne genererer kvalitetstrafik til din e-handelswebside ved at bestille topstillinger i standard SERP af nogle specifikke søgeord. I den henseende, jo højere dit websted vises, jo flere personer, der søger disse bestemte søgeord, vil sandsynligvis klikke på din side.

On-Page SEO hjælper sider med at få autoritet i søgemaskinens resultater gennem aspekter som søgeordsvalg og indholdsskabelse - cheap arctic sub ohm tank. En webside, der vises først, har 99% chance for at få flest klik, især når indholdet er relevant. Men det er ikke så nemt at gøre denne opgave.

Lisa Mitchell, kundesucceschef for Semalt , beskriver flere måder på hvordan du kan optimere din on-page SEO:

Valg af nøgleord

Ligesom enhver anden SEO udfordring er den primære opgave at finde konkurrencedygtige søgeord.Apps som Google AdWords og SEMrush kan hjælpe dig med at finde søgeord, der har en svag konkurrence. Søgeordene er essentielle til brug iwebindholdet. Her er begrebet, at når du indeholder søgeord i dit webindhold, indekserer Google crawler-bots dit indhold og detvises i Googles søgeresultater næste gang en person klikker på dit link..Søgeordene skal være tilgængelige for bestemte dele af awebside for at opnå denne klikfrekvens. Det er for eksempel vigtigt at medtage søgeord på sidetitel, metabeskrivelse samt sideindhold selv. AdWords har en funktion, der viser dig metrics og kvantitativ analyse af dine søgeords ydeevne.

Indholdsvalg

Indholdet skal være relevant for den niche du målretter mod. Der burde Vær en passende placering af søgeord på den pågældende side. Indholdet skal have en anstændig længde afhængigt af skrivebordsvisning eller mobilvisning.Sørg for, at du ikke har dobbelt indhold på den side, du optimerer. Duplikeret indhold introducerer flere webadresser, der reducerer siden myndighed samt rangordning.

Design af siden

For at Google skal rangere en side, skal den være lydhør, mobilvenlig og medrelevant indhold. Google algoritmen tildeler sider efter brugerens hensigt og erfaring. Du skal oprette en webside, der involverer en bruger til noget tid, let at bruge såvel som en med en hurtig indlæsningshastighed. Inklusive nogle sociale medier sammenkobling samt videoer kan være en ekstrafordel.

Konklusion

For hver online start er en vis mængde digital markedsføring afgørende.Mange virksomheder vedtager til SEO teknikker og lykkes i at gøre mange kunder ud af enkle på side SEO og website design opgaver. At lykkesonline, nogle afgørende på side SEO faktorer har brug for streng overholdelse. For eksempel kan brugerne få en jævn strøm af trafik fra søgeordetudvælgelse samt drage fordel af den høje konverteringsfrekvens for en vellykket SEO-kampagne. Efter brug af ovenstående retningslinjer, er du onlinemarkedsføring kan være meget frugtbar. Disse tips gælder ikke kun for at få mange besøgende, men også at spille en rolle i ledende generation som konvertere besøgende til købere.

November 27, 2017