Back to Question Center
0

Link Bygning og Link Kvalitet af Semalt ekspert Ivan Konovalov

1 answers:
Redaktør note: Ivan Konovalov er kundesucceschef på Semalt. Virksomheden har over 10 000 succesfulde kunder og bevæger sig altid fremad med de bedste seo teknologier.
Søgemaskiner gør et godt stykke arbejde med at rangordne websteder højere, der har større værdi for en besøgers søgeforespørgsel.

Da søgemaskiner kan sende så meget som 60 procent af fri trafik til dit websted, er der ingen grund til ikke at oprette links til dit websted og nyde dette store stykke gratis Trafik.

Emnet for linkbygning er stort i sig selv, og du vil lære det med tiden, og som du fortsætter med at eksperimentere - developing internet application.

Der er dog nogle oplysninger, der er vigtige for dig at lære at komme i gang og undgå de mere almindelige faldgruber.

Hvorfor Link Building er vigtigt

Hvis du ville have noget som et køleskab, hvad ville du gøre i et sådant scenario?

Du vil sandsynligvis finde en butik, hvor du kan købe produktet, uanset om det sker via offline eller online-forhandlere.

Den eneste mulighed for at du går til en butik og køber et køleskab uden at spørge nogen om deres anbefaling er, når du ved, hvordan du træffer en velinformeret beslutning.

Du vælger en mulighed baseret på din erfaring, dine præferencer eller muligvis gennem en anbefaling fra en ven eller et familiemedlem. Men hvis du køber et køleskab for første gang i dit liv, og du vil træffe en velinformeret beslutning, hvad ville du gøre? Mest sandsynligt vil du søge efter henstilling fra en person, der er vidende om at købe køleskab. Du vil stole på denne persons vurdering og fortsætte med dit køb, ikke?
World Wide Web er et stort sted. Når søgemaskiner skal besvare en besøgers forespørgsel, ser de på nettet for at få matchende resultater. Da der er mange hjemmesider, der kan tilbyde de samme oplysninger, er det svært for søgemaskinerne at rangordne de bedste websteder højt i rækkefølge af søgeresultater. I et sådant scenario hjælper links.
Lad os sige, at du har et rejseside, hvor du tilbyder tjenester til booking af billetter og overnatningssteder i forskellige hoteller over hele landet. Nu, hvis du har indgående links til dit websted fra nogle af de førende flyselskaber eller hoteller, ville det være til stor gavn for dit websted og hjælpe dig med at få en højere rangering på SERPs (Search Engine Results Pages) sammenlignet med andre websteder, der ligner hinanden din. Links svarer til tillid..
Når to websteder er ens i indhold, er den, der får den højere rangering , det websted, der har bygget mest tillid til søgemaskinerne .

Når du opretter links til andre hjemmesider, deler du erfaring og stoler på hinanden om dit emne. Søgemaskiner elsker at forbinde.

Indgående og udgående links

Indgående links er de links, der kommer fra andre websteder, mens udgående links henviser til dem, der sender en besøgende fra din hjemmeside til et andet websted.
Indgående links viser, hvor meget den anden hjemmeside har tillid til dig, og udgående links viser, hvor stor tillid du sætter på det andet websted .

Linkkvalitet

Kvalitet er altid vigtig for mennesker, og det er også noget, som søgemaskinerne sætter værdi på.

Deres mål er at fremlægge de mest relevante og vigtige resultater for en brugers forespørgsel, mens der udryddes ukrudtet eller mellemmændene i bunken.

Dette betyder, at de sikrer, at du altid får de rigtige resultater fra de rigtige steder.

Hvad er linkkvalitet?

Dette er en vigtig faktor , der hjælper søgemaskiner med at bestemme kvaliteten og troværdigheden af ​​et websted.

Når du opbygger links til dit websted, er det vigtigt, at de kommer fra troværdige og højkvalitetswebsteder .

Da der findes endeløse hjemmesider på et bestemt emne, så dit websted kan linke ud og få links til gengæld og til sidst få høj rangering på søgeresultatsiderne, er det afgørende, at disse links er fra top notch-websteder i en given kategori.

Semalt links fra websteder af høj kvalitet er et tegn på, at sådanne websteder har tillid til dig, og disse indkommende links fortæller søgemaskinerne, at dit websted måske også har noget nyttigt for en forbruger at se på.

Dette er den slags anbefaling, du ville søge, når du køber et køleskab som beskrevet ovenfor.

Du må kun værdianbefatte henstillinger om et enkelt emne af en person, der er autoritet på det pågældende emne.

De mere højkvalitets indkommende links, som du klarer at komme til dit websted, desto bedre bliver dine placeringer!

November 27, 2017