Back to Question Center
0

Insight From Semalt: Blogging er et must for digital markedsføring

1 answers:
Dokument

I digital markedsføring er blogging stadig et rygraden inden for indholds marketing. Når man beskæftiger sig med organisk trafik, er en blog en professionel platform, hvor læsere interagerer med dit indhold. Det er et område, hvor du kan bevise din ekspertise inden for forskellige aspekter af din marketingstrategi og indhold. At få leads og konverteringer er en kompliceret proces, og en simpel blog kan være det eneste, du har brug for at nå dit mål - best technology consulting, llc.

Julia Vashneva, Senior Customer Success Manager for Semalt , giver grundene til, at blogging fortsat er et nyttigt redskab i digital markedsføring.

  1. Blogs giver brugere indhold.

De fleste individer læser materiale fra blogs er på jagt efter viden. En blog er et perfekt sted at finde svar og råd til næsten alt. Din blog kan være et glimrende sted at få folk til at komme til dit indhold og træffe dygtige beslutninger, især hvis du har kald-til-handling-knapper et eller andet sted i dine websider.

  1. En blog kan øge konverteringer.

SEO fokuserer primært på stigende trafik. Jo mere du får trafik, jo større er chancen for at få en køber fra folket, der klikker på links til dit webindhold. Det modsatte kan dog også ske. Du kan få et stigende antal besøgende, da antallet af dem, der foretager et køb, reduceres. En blog kan være en nyttig parameter ved at slå den balance..En blog viser troværdighed, og som besøgende bygger din tillid, resulterer de i sidste ende på at købe.

  1. Blogs hjælp i Search Engine Optimization.

Et af de mest almindelige kriterier søgemaskiner som Google bruger datoen for nyt indhold. Frisk indhold øger placeringen Googles søgemaskineresultatsplacering (SERP) -algoritme placerer websteder til en bestemt søgeforespørgsel. For ethvert webindhold er det vigtigt at skrive mindst tre nye indlæg hver uge. Denne indsats hjælper webcrawlere og robotter fra Google med at finde nye relevante indholdsrangeringer, du højere end de websteder, der ikke løbende opdaterer deres indhold.

  1. Du kan få publikum engagement.

Fra januar 2017 er en af ​​de mest nyttige kriterier, som Google bruger til at rangere websteder, hvor meget man forbliver engageret i et webindhold, inden han forlader. Dette begreb differentierer virkelige personer fra sort hat SEO bots. I en anden sammenhæng, hvis en besøgende kommer til en webside, du har oprettet, jo højere er sandsynligheden for at klikke på noget. Du kan øge konverteringer ved at øge brugernes engagement på vores webside.

  1. Blogs er billige at lave.

Blogging er en af ​​de nemmeste opgaver i disse dage, takket være de mange tilgængelige SEO-automatiseringsværktøjer. Mange DIY hjemmesider tilbyder træk og slip procedurer til opførelse af dine hjemmesider. Disse enheder er blevet bedre og bedre over tid, og nogle har høj effektivitet. Størstedelen af ​​disse værktøjer er gratis, men nogle kræver, at du betaler rimelige vedligeholdelsesafgifter. Desuden kan du altid ansætte en freelance ekspert til at opbygge en til dig til en pris. Vedligeholdelsen af ​​en blog er også relativt billig.

Konklusion

Blogging er ikke en gammel strategi, når det kommer til digital markedsføring. På trods af fremkomsten af ​​nyere automatiserede SEO teknikker, er en blog stadig en typisk metode til indsamling af e-mails og kundeemner. Du kan stadig nyde godt af disse fakta og køre mange konverteringer med din blog.

November 27, 2017