Back to Question Center
0

Ikke kun Google - Semalt Expert diskuterer, hvorfor optimere til andre søgemaskiner

1 answers:

Ved e-handel er SEO rygraden for at få kunder globalt og øge konverteringen af ​​besøgende til kunderne. Men i de fleste indlæg taler vi om Google alene, når vi taler om søgemaskineoptimering. Mange mennesker bør lære, at SEO er et koncept, ikke en procedure, og kan gælde for mange søgemaskiner. Erfaringen fra vores firma bekræfter, at brugen af ​​Google alene som søgemaskinen til at optimere for er en forfærdelig fejltagelse - наполнитель для дивана. Fra mange website dashboards er søgemaskiner kun en metode til at få kunder online, ikke den eneste. Google er en af ​​disse søgemaskiner, som tilfældigvis har den største følgende.

Som internet marketingmedarbejder er dit primære problem at hente kunder globalt ved at bruge internettet som dine midler. SEO er en digital marketing teknik, hvis vigtigste gennembrud er de mange søgeord og beregninger de besidder. Dette fænomen betyder, at Google ikke er den eneste metode til at anvende disse begreber. Fra analytics standser Google simpelthen fordi det er den største søgemaskine og har en omfattende dækning angående brug.

Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt Digital Services, forklarer hvorfor digitale marketingfolk bør tænke langt ud over søgemaskinernes anvendelsesområde.

Er der andre steder?

Google er ikke det eneste sted, du kan liste dine varer på. Store virksomheder som Alibaba har lært dette koncept og udnyttet det. De har med succes oprettet og lavet en fremragende myndighed i deres nicher..De har en stærk online tilstedeværelse. På trods af det har deres websteder direkte trafik, der ikke stammer fra søgemaskiner. Det betyder, at brug af Google alene kan være en begrænsning for din SEO-indsats. For eksempel kan en person gå direkte til Alibaba for at søge efter en enkelt vare og ved at passere Google. For at udnytte dette koncept kan du bruge:

Amazon og eBay.

Mange kunder kan foretrække at søge efter varer på eBay. Denne trafik afspejler ikke søgemaskinerne. En god online marketingmedarbejder vil liste deres varer på disse nicher lige så meget som Google. Native SEO teknikker arbejde på disse hjemmesider. For eksempel kan produktnavn, billede og beskrivelse indeholde søgeord. Amazon har et datterselskabsprogram, som kan give en ekstra salgsmandskommission, der tjener på de varer, du sælger.

Andre søgemaskiner.

Når du gør SEO, er der andre nicher, du kan bruge til at komme til andre markeder. For eksempel har mange bloggere fundet brug af Bing og Yahoo for at hente nogen online kunder. Ikke alle personer henviser til Google til søgeforespørgsler. Fra de fleste blogs dashboard kan andre søgemaskiner trafik bringe nogle af de mest værdifulde kunder.

Konklusion

SEO-indhold peger som regel på Google. Mange mennesker kan måske undre sig om det er nødvendigt at optimere websteder til Google alene. Google alene er ikke den eneste søgemaskine med mulighed for at få gavn af dit websted. I de fleste tilfælde er Google den største søgemaskine. Et digitalt markedsperspektiv er dog normalt bredere end Google alene. Man tænker ud over søgemaskiner, når man laver online marketing. Det betyder, at SEO er et koncept, der kan skære på tværs af mange internetplatforme.

November 27, 2017