Back to Question Center
0

Hvorfor og hvordan du kan øge din SEO med indholds marketing og sociale medier - Taktik fra Semalt

1 answers:

Når det kommer til at forbedre SEO, er det ingen hemmelighed, at indhold er konge. DinWebstedets indhold skal være relevant, informativt og engagerende for søgemaskiner at overveje at oplyse dit websteds rang. I årenes løb,men socialmedierne har også trådt ind i billedet, og dets signaler bruges nu til at hjælpe med at forbedre din søgemaskine ranking.Det er klart at se, at SEO, indholdsmarkedsføring og sociale medier alle arbejder hånd i hånd for at forbedre virksomhedens hjemmeside status.

Bare for at gøre dette klarere, er der top 5 tips, forklaret af Andrew Dyhan,kundesucces manager af Semalt ,at hjælpe med at forbedre din SEO med indholds marketing og sociale medier.

1 - lady wedding guest hat. Twitter indhold tæller

Det er ikke kun indholdet på dit websted, der hjælper Google med at indeksere dit websted.Jo mere du tweet, og jo flere mennesker deler dine tweets, desto bedre er dine chancer for at flytte indeksranken. Den store natur afWorld Wide Web betyder, at omfattende processer bruges til at samle alle de oplysninger og sætte ind i et system, der faktisk er tilgængeligt.Googles crawlere er nøglen til at hjælpe med denne indeksering, og de tager nu højde for indhold fra Twitter-konti. Derforfå mest ud af din kvidre og tweet væk!

2. Udvikle dine sociale medier platforme for at få gode linkbacks

Fordi søgemaskinerne forsøger at bringe relevant information til folknår de har brug for det, er de afhængige af sociale medier til at hjælpe. Jo flere linkbacks en hjemmeside har, desto mere viser det sig, at folk finder det webstedrelevant. Desværre har mange mennesker misbrugt dette i fortiden og engageret i sort-hat-SEO teknikker til at øge deres hjemmeside placeringer.Dette førte til, at søgemaskinerne vendte sig til sociale medier for at få hjælp..I dag ser søgemaskiner på sociale signaler som Facebook, Tweets,Google + 1'er for at se, hvor godt dit websted gør, og hvordan du kan rangere det i overensstemmelse hermed.

3. Brug sociale medier til at øge din troværdighed

I dag søger søgemaskinerne ikke kun indholdet på din hjemmeside eller blog.De kigger også på dine sociale medier platforme. Hvordan folk engagerer sig med dit indhold, og også hvor mange mennesker der linkertilbage til dig. Hvor stort et publikum og indflydelse du har er også taget i betragtning, så brug tid på at udvikle din rækkevidde ogsåsom vokser dit publikum.

4. Indlæg på Google+ dagligt

Udvik din Google+ profil, send hver dag, og Google vil være tilfreds med dig.Bliv medlem af fællesskaber og indsæt relevant indhold, del din profil, bare vær aktiv på din Google+ profil. Sørg for det indhold, du erdeling på din Google+ er det indhold, du vil blive indekseret til.

5. Styrker og passer dit SEO spil

Når du taler om SEO og indhold, ting som søgeord, meta beskrivelser, alttagging af billeder, og antallet af ord i dine blogindlæg alle spørgsmål. Tingene er dog ændret lidt med tiden. Søgemaskiner ernu mere bekymret for relevansen af ​​dit indhold. Det handler ikke kun om nøgleord på søgeord, men om hvordan du effektivt kan svare påspørgsmål, folk spørger. SEO revolutionerer den slags indhold, der vises i dine resultater. Sørg derfor for at dinindhold er så passende og engagerende som muligt.

Konklusion

SEO, indholds marketing og sociale medier er ikke relateret. Hvis noget, debliver mere og mere sammenflettet som årene går forbi. De hjælper alle med at forbedre SEO og site ranking og bør overvejessammen i en hjemmeside marketing strategier.

November 27, 2017