Back to Question Center
0

Hvordan vigtig er webdesign for placeringer af motor? - Semalt Ekspert Bekymringer

1 answers:

For enhver online-forretning er det online-idé om en stændig strøm af kunder det vigtigste idé bag oprettelsen af ​​en hjemmeside. Dørmiddel af Search Engine Optimization (SEO) kan en virksomhed en robust og opvallende tilstedeværelse online sikre. Det mærkebillede kan nå mange enkeltpersoner, fordi virksomheden når mange flere kunder. Som følge heraf placerer mange websites sig på placeringen af ​​søgemaskiner på bestemte søgeord, eksklusivt for deres niche - auto appraisals recommendations. Den succes af denne proces bliver mulig via SEO. Det handler om aspekter som søgeordssøgning, backlinking og sociale medier virale marketing.

Siden januar 2017 er SEO gradvist ændret. For eksempel, udover søgeord, er Google fokuseret på indholdsrelevansen, den mobile venlighed af designet, indholdsrelevansen og webdesignfunktionerne. For at lave SERP-algoritmen for at rangordne, skal de udelukkende fokusere på brugeroplevelsen under browsessessionen. Den æstetiske følelse og indtryk af en person, når de klikker på dit link, har indflydelse på deres beslutning om at købe på din side eller til et andet søgeresultat. Derfor er det at skabe et websted med gode webdesignfunktioner et must for online marketing.

For at få en god rangliste at få, rådgiver kundesucces manager varevogn Semalt , Alexander Peresunko, de følgende elementer:

Teknisk stykke af hjemmesiden

En hjemmeside skal være effektiv i kodningen og hosten. Et godt websted må ikke have problemer og bugs har..Den hosting pakke skal have tilstrækkelig båndbredde for optimal respons og hastighed. I januar fra dette år kræves Google, at websteder er mobile, så de kan rangordne på SERP-siderne.

Gedenkwaardige branding

SEO handler om at skabe en stærk mærke tilstedeværelse. Google tildeler indholdsrelevans dørmiddel af ranking. De søgeordskriterier og beskrivelsen af ​​dit indhold dikterer stærkt den position, som siden i SERP'erne skal beskytte. Alt hvad du sender, repræsenterer det mærke, du forsøger at virale.

Visuelt indtryk

Det layoutelement af en hjemmeside er det eneste mål for webudvikling. Google understøtter brugerintensiteten ved sådanne faktorer. En person skal blive lokket, når de besøger dit websted. Det visuelle element øger konverteringer dør besøgende om at sætte i købere. Det design skal give din besøgende en nem tid og give dem ved køb eller abonnement hjælp.

Eenvoud

Hvordan du placerer indhold, ligesom særlige knapper, som Call-To-Action-taget, bærer enormt ved den salg, du laver. Den bekvemmelighed af navigationen hjælper med at finde kunder, hvad de søger. En kunde må ikke have en vanskelig tid eller problemer med at navigere.

Conclusie

Net als en ondernemer heeft webontwikkeling de mogelijkheden om de meeste digitale marketing technieken zoals SEO te beïnvloeden. Den æstetiske attraktionskraft, som en besøgende føler på din hjemmeside, har stor indflydelse på, at de vil købe, ligesom de placeres søgemaskiner, rangschikken på dine websider. For et bestemt antal søgeord, mobil venlighed, samt svaret på en hjemmeside, er de faktorer, som Google giver vægt, når det handler om at arrangere en hjemmeside. Som følge heraf er det vigtigt, at enhver erhvervsdrivende, der ønsker at være i online-domænet, skal overveje det tekniske del af webudviklingen. Gode ​​steder har potentialet af høje placeringer og konkurrenceevne i deres specifikke nicher.

November 29, 2017