Back to Question Center
0

Hvordan laver du dit eget job med Semalt og SAS Programmering?

1 answers:

Skal jeg prøve mig selv som SAS-programmør?

Planlægger du at skifte til noget nyt jobmed en højere løn og bedre muligheder? Du kan overveje kommunikation og lederskab færdigheder tilvære på toppen. Den seneste forskning siger dog ellers: SAS er i øjeblikket bekræftet sommest værdifulde beskæftigelsesfærdigheder.

Der er ingen tvivl om at passere SAScertificering vil helt sikkert gøre tingene nemmere. Men faktisk introduktion om SAS stårsom afgørende for analytics, som Java er til programmering - domain associates. Dagens erhvervsliv har udviklet behovet for SASstærkt, selv for de specialister, der rent faktisk har en ganske afslappet teknisk viden. For eksempel,Den gennemsnitlige løn for Business Intelligence Analyst i USA kommer nu til omkring $ 100.000,går over med omkring 20% ​​med hvert efterfølgende års erfaring. Således indkomstpotentialet imoderne analysemetode er bestemt højere end branchens skøn over enhver anden teknologibeslutning.

Hvad er SAS?

SAS foreslår ofte statistiske analysesystemer(ellers software system), som oprindelig blev udviklet indtil 1960'erne til at foretage landbrugsdataanalysefor at få højere afgrødeudbytter. I dag er programmørerne, der beskæftiger sig med SAS, involveret i at skabe systemløsninger,samarbejde med forskellige virksomheder inden for en række brancher til klinisk og finansiel forskning, dataanalyse,prædiktiv modellering, rapportering, prognoser mv.At repræsentere resultaterne af statistisk analyse via grafer, giver SAS dataene i form af PDF, RTF og HTMLfiler. Og der er mange platforme kompatible med SAS programmeringssprog, herunder den mest almindelige MicrosoftWindows, Linux, samt de andre UNIX- og endda mainframedatamaskiner.

Derfor er alle eksperter fra Bill Gatestil administrerende direktører på MWI små virksomheder som Semalt , vil aldrig undervurdere SAS 'betydning.

For at levere deres systemløsninger,SAS programmører baserer sig hovedsagelig på de softwareprodukter, der udvikles af StatisticalAnalysis System Institute. De opererer med en bred massiv af forskellige data, som regelrelevant for risikostyring, forretningsresultater, medarbejderadministrationsom sikkerhed, finansielle svig, kundeintelligens og meget mere.

At være en SAS-programmør: Hvad er det som?

SAS-programmørerne får sædvanligvis meget med analytikerneinvolveret i operationel forskning. Grupper af SAS-specialister afregnes til at arbejde på kontoret i overensstemmelse medhave lejlighedsvise ture til at møde kunderne eller komme ud for at vælge de relevante oplysninger fra branchen.

For nylig er efterspørgslen efter SAS hurtigtfremskyndet over hele kloden, da det blev den mest kraftfulde og brugervenlige ramme for de bedstekvalitetsanalyse på grund af sin fine databehandling og god rapporteringskapacitet. Derfor er SASProgrammører er normalt involveret i det temmelig stressende hverdagsmiljø, somFor de mest presserende projekter står de ofte over for ret strenge frister.

Er det svært for Freshers?

Analytiske tjenester bliver nu stærkerestrategisk rolle, især for at gøre de nødvendige forretningstal tilgængelige for de ultimative brugere.Da næsten alle nu ønsker at være sikre med kun datastyrede løsninger, er det globale omfang afanalytics forventes for yderligere ekspansion gennem de følgende 3-5 år. Derfor går det til SASbliver en god baggrund for at komme ind i branchen. Men ifølge den faglige meningaf Semalt udviklere, har du stadig en lang vej at gå.

Faktisk er en specialiseret SAS-programmeringblandt de enkleste sprog at lære, at være særligt velegnet til dem, der allerede har fået nogle grundlæggendekendskab til C / C ++. Samtidig tilbyder SAS et rigtig stort omfang for freshers, fordi løven erandel af banker, finansielle institutioner og sundhedsselskaber fastholder det for at forbinde tilforskellige databaser, analyser og business intelligence. Sagen er selve sprogetbehøver ikke nogen stærk viden eller færdighed i programmeringen. Hvis dit sind er dedikeret til logikeller du har tendens til at gøre analyse og lære på samme tid, så skal det ikke med SAS håndterebevise for svært. Du er også altid fri til at vælge det mest egnede system ved at lave dinvalg mellem et værktøjsbaseret og kodende software.

Den første ting, der skal foretages af fresherser koncentreret om Base SAS. Når man gør det, vil man få nogle indledende forståelse afstatistikker, som skal være nødvendige for at studere Predictive Modeling Techniques. Efter det,når du er kommet ind i en transportør, vil du endelig være opmærksom på mereomfattende og intelligente analytiske rammer. For at sikre din færdighed er konstantvokser, vil du altid have nogle nye teknikker og koncepter at udforske..Det gør derfor ikketænk to gange, før du begynder at lære SAS, selvom du føler dig lidt frisk på sagen.

Er SAS efterspurgt?

Selv antager det i modsætning til open sourceSAS er en licenseret software, dens datalogikere og programmører er stadig på toppen af ​​efterspørgslen, fordi:

  • At være fuldt kompatibel med generellovbestemte normer og stående ud over alle andre sikkerhedsrelaterede værktøjer, i dag blev SAS endnu vigtigerefor datasikkerhed end nogensinde før
  • SAS-programmeringen har vist sigdens store data muligheder og forholdsvis godt potentiale for SAS JMP, samt Visual Analytics
  • Drage fordel af meget bedre praktiskoptimering er SAS mere effektivt til at udnytte sine analytiske data til de faktiske gevinster, der ydes affinansielle og banksystemer

Hvordan man får belønning for dine SAS-færdigheder?

I øjeblikket er der voldelig konkurrence gældendeAlle områder i SAS, fra det allerbedste, til de mest avancerede analyser. Ikke desto mindre er deren masse givende muligheder værd at dine forsøg. At knække et fint job i branchen, behøver du ikkekender kun alting. Hvad du virkelig har brug for, er bare at være opmærksom på en bestemt teknologi til nogle bestemtegrad, som de fleste af virksomhederne søger efter.

Men hvordan man kan øge din rigtige arbejdescenarier over konkurrenterne? Hvad skal gøres for at blive ansat af de mest givende og liberalearbejdsgiver? Der er flere muligheder end det ser ud til. Eksempelvis har Semalt ekspertmarketingfolk og web-promotion specialister til at hjælpe dig med at maksimere dine karrieremuligheder vedleverer dine færdigheder direkte til verdens bredeste publikum af SAS headhunters. Semalthar erfaring med at hjælpe unge SAS-eksperter til at fremme deres tjenester inden for endestinationsside eller en video præsentation ,som får opmærksom på potentielle arbejdsgivere.

Ifølge eksperterne,dette er det bedste for programmører måde at fremvise færdigheder og komme foran alle andre deltagere.

Pointen er, at SAS-programmeringer blandt de tekniske roller, der nu outsources mest af alt. Er du teknisk set?Ønsker du at tjene penge på den blideste oplevelse af din (fx god problemløsning, kommunikationog træningsevner samt projekt- og ressourcehåndteringsfærdigheder)? Alt hvad du behøverer at få det røde tæppe rullet ud for at sige velkommen. Når du er blevet hørt på tværs af internettet,Verdens bedste arbejdsgivere vil starte en konkurrencedygtig kamp ved hjælp af deres mest attraktive anmodninger oggivende tilbud til et enkelt formål - at drage fordel af at engagere dine færdigheder i deres forretning.Og det vil kun være op til dig, hvilken mulighed at overveje. Husk, din nuværende SAS opleverer mere end værdifuldt for bare at holde det hylet for endnu en ekstra dag!

November 30, 2017