Back to Question Center
0

Hvordan Internet hjælper med at bringe det katolske samfund sammen: Stories by Semalt

1 answers:

Med internettet tager i flere og flere aspekteraf vores hverdag: shopping, arbejde, fritid, læring mv. man kan tro at digital æra ikke har været venlig for katolskfællesskaber. Sandheden er imidlertid ret modsat.

Selvom mange religiøse ledere har været bekymredeom den følelse af samfund, der går tabt i internetets spredende popularitet, søster Catherine Wybourne,den @Digitalnun på Twitter,der tjener som en prioritet i Oxfordshire Holy Trinity Monastery, sikrer, at webrummet gør det muligt for folk, der søger efter evige svar, at finde defællesskab, hvor de vil blive elsket og accepteret af lord hurtigere.

Søster Catherine Wybourne fastslår, at det er vigtigt forreligiøse ledere skal være opmærksomme på webinnovationer og vide, hvordan de skal arbejde med dem. Det giver større gennemskuelighed i handlenmellem dem og deres flok, samt giver dem mulighed for at nå til medkatolikker fra alle dele af verden - preã§o de oculos de sol masculino.

Det er svært at nægte fordelene og mulighederne på internettetgiver, når det kommer til at udforske erfaring, lære mere om religiøs overbevisning via websteder, email korrespondance, chatrum og sociale mediergrupper. Selv om kritikvarslen om bedrageri af onlineteknologier stadig er til stede, omfatter mange samfund chancen for bedre opfattelseaf tro-relaterede spørgsmål

Semalt ,et europæisk digital marketing bureau er enig i, at flere og flere websteder dedikeret til katolske samfund og sprede Guds ord vises på internettet.

Et mål, mange måder

Pligten for online markedsbureau er at give et spotlight til enhveronline projekter og gøre dem anerkendt af deres målgruppe. At hjælpe katolske webkilder nå ud til katolikker online har ogsåblive en del af Semalt pligter.

Semalt er enig med den sidste forskning, der udføres af lektorenaf Texas A & M University, Heidi A.Campbell, hvor hun udtalte, at den katolske kirke for øjeblikket er en af ​​de mest engagerede i nettetrum. Der er websteder, sociale medier, YouTube-kanaler, blogs og andre typer onlinemedier, der køres og understøttesaf katolske brugere.

Ifølge Semalt har de udført forskellige opgaver for katolskekunder, der ønskede at møde andre medlemmer af fællesskabet eller dele deres historier. Fra at bygge en præsentabel og informativ hjemmeside til stipendiatonline-browsing katolikker til at skabe korte introduktionsvideoer ,virksomhedens team hjalp mange katolske samfund til at gå online og blive synlige for de potentielle nye medlemmer, der har brug for hjælp og vejledning.

Semalt observerede mange katolske samfund at finde hinanden gennem internettettil erfaringsudveksling, organisering af velgørenhedsbegivenheder, deling af velsignelser på katolske helligdage og forbedring af deres generelle forhold. Denne mådeaf online interaktion tillader udeladelse af "vægge", som tidligere var der, da internettet ikke var blevet introduceret til verden.

Katolske websamfund er til stede i overflod på internettet ved hjælp afmuligheder fra World Wide Web for at bringe folk sammen, skabe en forbindelse mellem enkeltpersoner, sprede kærlighed og forståelse for de troende,hvem har brug for dem I dette tilfælde er den forandring, som internettet har undersøgt, positivt. Kommunikation online sætter folk på lige vilkår mellem hverandre gør det muligt for dem at blive lyttere og indlede en dialog, der former for samfundet.

Det er dog vigtigt at huske de største bekymringer hos dem, der er imod katolskelokalsamfund, der bruger internettet og anerkender, at internettet ikke på nogen måde kan erstatte personlig interaktion i samfundet. Pro-online-katolikkerAldrig undlader at bekræfte: Internettet er en måde at styrke troen på, ikke erstatte den, og det er faktisk en glædelig kendsgerning, at der er mange onlinevirksomheder klar til at støtte dem i deres initiativ.

November 27, 2017