Back to Question Center
0

Hvor vigtigt er Web Design for Engine Rankings? - Semalt Ekspert Bekymringer

1 answers:

For enhver online-forretning er det primært at skabe et stabilt flow af kunder online, der skaber et websted. Gennem Search Engine Optimization (SEO) kan en virksomhed sikre en robust og iøjnefaldende tilstedeværelse online. Brand image kan nå mange enkeltpersoner, da virksomheden når mange flere kunder - high moisture corn price. Som et resultat er mange websites målrettet at placere højt på søgemaskiner for bestemte nøgleord eksklusive til deres niche. Succesen med denne proces bliver mulig gennem SEO. Det indebærer aspekter som søgeord, backlinking og social media viral marketing.

Siden januar 2017 har SEO gradvist ændret sig. For eksempel bortset fra søgeord fokuserer Google nu på indholdsrelevans, designernes mobile venlighed, indholdsrelevans og webdesignfunktionerne. For at gøre SERP-algoritmen til at rangere dem, skal de kun fokusere på brugeroplevelsen under browsersessionen. Den æstetiske følelse og indtryk af en person, når de klikker på dit link, påvirker deres beslutning om, hvorvidt de skal købe på dit websted eller forlade et andet søgeresultat. Derfor er at lave et websted efter gode webdesign funktioner et must have for online markedsføring.

For at få gode placeringer, er kundesucceschefen for Semalt , Digital Services, Alexander Peresunko, anbefaler følgende elementer:

Teknisk bit af hjemmesiden

Et websted skal være effektivt i dets kodning og hosting. Et godt websted bør ikke have problemer og fejl..Hosting-pakken skal have tilstrækkelig båndbredde for optimal respons og hastighed. I januar i år kræver Google, at websteder skal være mobile venlige, for at de kan rangere på SERP-siderne.

Mindeværdig branding

SEO handler om at skabe et stærkt mærke tilstedeværelse. Google tildeler indholds relevans gennem rangering. Valg af søgeord og beskrivelse af dit indhold dikterer stærkt den position, som siden vil sikre i SERP'erne. Alt, du sender, repræsenterer det brand, du forsøger at lave viral.

Visuel indtryk

Layoutelementet på et websted er det eneste formål med webudvikling. Google tildeler brugerens hensigt gennem sådanne faktorer. En person bør blive lokket, når de besøger dit websted. Det visuelle element øger konverteringerne ved at konvertere besøgende til købere. Designet skal give din besøgende en nem tid og lede dem gennem køb eller abonnement.

Simplicity

Hvordan du placerer indhold og specielle knapper som Call-to-Action-opgaver, bidrager uhyre med det salg, du laver. Den lette navigering hjælper betydeligt med, hvordan kunderne finder hvad de søger. En kunde skal ikke have en hård tid eller opleve vanskeligheder ved navigering.

Konklusion

Som en iværksætter har webudvikling potentialet til at påvirke de fleste digitale marketingteknikker som SEO. Den æstetiske appel, som en besøgende føler på dit websted, har stor indflydelse på, hvorvidt de vil foretage et køb, såvel som positionssøgemaskinerne, rangere dine websider. For et bestemt sæt af søgeord, mobil venlighed, såvel som lydstyrken af ​​et websted, er faktorer, som Google giver vægt, når det kommer til at placere en hjemmeside. Som et resultat er det vigtigt for enhver iværksætter, der ønsker at vove sig ind på onlineområdet for at overveje den tekniske del af webudvikling. Gode ​​steder har potentialet for høje placeringer såvel som konkurrenceevne i deres bestemte nicher.

November 27, 2017