Back to Question Center
0

Hvor begynder onlineforbrugere deres shoppingrejse? Semalt Expert giver værdifuld undersøgelse

1 answers:

Litterær hver ting, som en gennemsnitlig forbruger ønsker kan købes online. Dette gennemsnitshopper er forkælet for valg på hver vare med tusindvis af konkurrerende sælgere, der tilbyder produktet online på samme tid.

kundesucceschefen for Semalt Digital Services, Frank Abagnale, forklarer, hvor online shopper begynder at løsne denne løs ende.

Hvor skal man begynde

I 2016 etablerede en online forbrugerundersøgelse foretaget af Power Reviews det mestonline købere begynder deres søgning efter et foretrukket emne på både Amazon og Google. Sidstnævnte scorede 35% af alle shoppers pollet med den tidligeretager en 38% portion. Tilsvarende foretrækker 21% af kunderne at starte deres søgning på e-handelswebsteder, der er forbundet med bestemte mærker - giochi di trampolino piscina.På den anden side bærer eBay 6% af denne gruppe som deres valgmulighed. Resultaterne skabte spænding på markedet, efter at have væretudgivet af et velrenommeret firma, der specialiserer sig i værdifulde anmeldelser, vurderinger og spørgsmål og svar. Deres rapport er især opnåetinteresse fra e-handelsaktører som digitale marketingfolk.

Nøjagtigheden af ​​Power Reviews 'resultater blev yderligere retfærdiggjort senere samme år, dacomScore gennemførte et stort studie af forbrugeradfærd. Denne undersøgelse er ikke kun faktureret i søgeturen for online-kunder, men ogsåoffline forbrugere. I deres resultater vendte 27% af kunderne til Amazon for deres første shoppingtur..Legitime søgemaskiner scorede 15%som det første stop for kunderne. Interessant nok henvendte 13% af de adspurgte til specifikke detailforretninger at købe deres foretrukne varer medyderligere 14% vende sig til specifikke forhandler websites. Detailhandlerens mobile applikationer afspejles også i undersøgelsen på 4%. Millennials havde konsekventhøjere præference for online shopping end ældre shoppere. Den eneste mærkbare forskel mellem de to undersøgelser er den lave score fra søgningmotorer her.

Ikke desto mindre kommer vi til konklusionen om naturlig søgemaskineoptimering ogAmazon som de vigtigste platforme for digital markedsføring, skaber interesse og konverterer trafik til salg. Det er også stedet for cut-halskonkurrence i form af marketing og salgskrige af høj størrelse. Stadig på tal kan virksomhederne udnytte disse to platformekan nemt nå og påvirke op til 73% af deres målmarkeds segment i hvert produkt. Et godt eksempel ville være en højtstående mænds skowebsted på google Denne hjemmeside kan nemt skabe interesse for 35% af kunderne online på Google og en anden 38% på Amazon. Disse talrepræsenterer millioner af dollars i erhvervslivet og dermed overskud.

dom

SEO praksis vil hjælpe online virksomheder til at optimere deres placeringer på både Amazonog naturlige søgninger. Hovedformålet her er at opfange og trykke online shoppere lige i starten af ​​deres online shopping rejse. TilFor at opnå dette skal du have detaljerede produkt sider komplet med kvalitetsindhold med tilstrækkelige og nøjagtige produktbeskrivelser. Indholdet erkonge i SEO, så du ikke kan gå på kompromis med kvaliteten af ​​data og beskrivelser, du bruger.

Fortsæt med indhold, inkorporere søgeord i overensstemmelse hermed og ord anvendt i produktetbeskrivelse spejl de sætninger dine kunder bruger til at beskrive dit brand eller produkt. Også gøre priser, kundeoplevelser og anmeldelser synligeat hjælpe med omstillingen af ​​salget. Den samme strategi gælder for e-handelswebsteder, men derudover kan man forbedre arkitekturen,infrastruktur og brugeroplevelse af hjemmesiden.

November 27, 2017