Back to Question Center
0

Hvad er værktøjerne til konkurrenceanalyse? Semalt giver svarene

1 answers:

Hvis du vil forbedre trafikken til dit websted, skal du starte med at tage enSe nærmere på, hvad dine konkurrenter gør for at få nye besøgende på deres hjemmesider. Ved at kende SEO søgeord, der er i højefterspørgsel kan du oprette en SEO-strategi, der forbedrer din konkurrenceevne med andre websteder. Dette omfatter også brug af bestemte søgeord ogafstå fra andre. En SEO-konkurrentanalyse hjælper dig med at finde ud af dit websteds præstationer i forhold til dine konkurrenter og komme opmed nye ideer til at få mere trafik ved at forbedre på dine konkurrents fejl.

Lisa Mitchell, kundesucceschef for Semalt Digital Services, har beskrevet værktøjer og trin, du kan bruge til at udvikle en nyttig SEO-konkurrentanalyse.

Identificer nøgleordene til at analysere, hvem du er oppe imod

De fleste mennesker ved ikke, at SEO-konkurrentdata er tilgængelige og nemme at kontrollere - for him for her fascinators for sale.Der er mange værktøjer, som du kan bruge som LikeWeb, SEMRush og SpyFu til at vise de søgeord, som din konkurrent bruger til at rangere.Indtast bare dine konkurrenters webadresse, og du har alt fra de anvendte søgeord, dine konkurrents position i søgemaskinens placeringer,trafikmængden og andre oplysninger.

SEMRush er det bedste værktøj, fordi det er overkommeligt og giver de mest præcise data.

Find SEO Konkurrenter

Det bedste værktøj til at finde de højeste placeringer i søgemaskinens resultater forspecifikke søgeord er AWR Cloud. Dette værktøj giver dig også en liste over trendsider og rankingsindholdet. Hvad mere? Værktøjet tillader detDu eksporterer dataene, herunder søgeord og webadresser, til et .xls-dokument til analyse.

Gå gennem Top Ranking Sites

Når du har fundet de bedste placeringer, skal du foretage en dyb undersøgelseved at bruge disse centrale SEO egenskaber:

  • Identificer titellagserne for at se, hvordan dine konkurrenter udnytter SEO-søgeord indenfortitlerne og underoverskrifterne på siderne.
  • Undersøg typer af indhold, dvs. den slags indhold på webstedet, salgssider, landingsider, produkt sider og blog artikler.
  • Definer intern linking for at finde ud af om de rangerede sider er linket frahjemmeside eller andre sider på hjemmesiden.
  • Find ud af, hvordan indholdet er struktureret, dvs. om webstedet har lang formindhold,hvordan de bruger punktlister eller korte afsnit.

At vide, hvordan dine konkurrents websteder er struktureret, giver dig mulighed for at finde styrkerneog svagheder hos dine konkurrenter.

Tjek dine konkurrenters links

At få andre websteder til at linke tilbage til din er en fælles SEO praksis. Tjekker dinkonkurrerende websteder for at se, hvordan de forbinder til andre websteder, er en effektiv måde at forbedre dine egne backlinks på.

Det majestætiske SEO-værktøj har det største indeks for alle tilgængelige forskningsværktøjer,og du kan bruge det til at kontrollere indholdet på dine konkurrents websteder, holde styr på tillidsstrøm, citation flow og ankertekst.

Du kan også bruge Moz til domæneautoritet og sideautoritetskontrol af de øverste placeringer.

Konklusion

SEO ændrer sig stadig, især med søgemaskiner, der løbende opdaterer deresalgoritmer. Dette vil øge konkurrencen, og det bliver ikke let at rangere. Du kan dog forbedre din hjemmeside og SEO ydeevne vedstudere dine konkurrenter ved hjælp af konkurrentanalyse.

Værktøjerne giver dig mulighed for at studere dine konkurrenters styrker og svaghederat vide, hvor du skal forbedre eller reducere. Det giver dig også mulighed for at holde styr på ændringerne og justere dit websted.

November 27, 2017