Back to Question Center
0

Forbedre din SEO med indhold: Ideer fra Semalt

1 answers:

Local SEO omhandler ikke længere optimering af dit websted alene. Det indebærer også vedligeholdelseet sundt forhold til dit online-fællesskab og har en stærk online tilstedeværelse via dit websted og sociale medier. Sociale medier harbliver en perfekt platform for samspillet med dine kunder.

I 2009 begyndte Google at integrere sociale medier data i sin organiske søgningalgoritme - computer repair in san mateo. Det betyder, at sammenkædning af dit websted og sociale medier platforme som Facebook, Twitter og Instagram vil resultere i større engagementog besøg på stedet. Som et resultat bliver dit websted rangeret højere.

For lokale virksomheder, alle detaljer, herunder driftstimer, dato og prisfastsættelsebør være ajourført. Kunde Succes Manager af Semalt ,Frank Abagnale giver de ideer, der vil hjælpe dig med at forbedre din hjemmeside og sociale medier tilstedeværelse for at nå højere engagement og ranking

1. Tilføj en blog til dit websted

En blog er afgørende for enhver hjemmeside. Brug den til at sende de seneste oplysninger omDine produkter og tjenester, dine kunder og lokalsamfundet. At gøre bloggen interaktiv, i betragtning af følgende ideer.

Tilføj fotos og fortællinger om kunder, der er loyale over for din virksomhed

Spørg kunderne om deres erfaring og anbefalinger til at forbedre dine tjenester.Herefter offentliggør interviewet og billederne på din blog. Få deres tilladelse, før du offentliggør. Skriv historien om de forskellige sociale medierplatforme og give et link til dit blogindlæg. Dette er en god måde at engagere dine kunder på. De vil føle sig værdsatte.

Post billeder af din virksomhed på forskellige tidspunkter

Post billederne med jævne mellemrum og beskriv dem. Send de samme billeder til dit socialemedieplatforme og også give et link tilbage til dit websted. Brug billederne til at opdatere dine Google My Business-, Yahoo-lokal- og Bing Places-fotos.

Har et bestemt produkt eller en indgang

At gøre dette regelmæssigt hjælper med at holde dine kunder opdaterede om dine tjenester.

Skriv en horrorhistorie relateret til din virksomhed

Lad os sige, at du er en tørrenser, skriv om en meget beskidt kjole, som du har vasket. Skrivehistorien om hvordan den kjole blev beskidt og så videre. En virksomhed kan ikke gå glip af en "horror story". Se efter en og post om det på din blog ogDerefter dele det på sociale medier.

2. Opret forbindelse med de indflydelsesrige personer fra dit fællesskab

Brug dine sociale medier sider til at forbinde med fremtrædende mennesker som berømtheder i dit område.Interagere med dem ved at dele deres indlæg osv. Disse lokale personligheder kan hjælpe med at markedsføre dit produkt og dine tjenester. Når de svarertil din kommentar osv., kunne nogle mennesker se det som en påtegning.

3. Lav virale indlæg

Når du opretter noget, der virker viral på sociale medier, vil mange mennesker føle sig interessantei din virksomhed eller virksomhed. Folk vil begynde at søge efter din virksomhed, og søgemaskiner vil identificere det som følge heraf.

4. Opret forbindelse til dit online fællesskab

Brug lokale arrangementer til at oprette forbindelse til dit fællesskab. Skriv om begivenheder der sker i dit nabolagpå sociale medier og bloggen. Fans vil sandsynligvis dele de indlæg, der gør mange mennesker opmærksomme på din virksomhed / virksomhed. Du kan også tilføje en lokalarrangementskalender til dit websted. Sørg for, at den opdateres regelmæssigt.

For at Local SEO skal være vellykket, optimer det til en højere placering på søgemaskiner ogDerefter oprette nyt indhold til din blog og sociale medier indlæg. Engaging med kunder på sociale medier fører til højere trafik til dit webstedog dermed en højere placering på søgemaskiner.

November 27, 2017