Back to Question Center
0

Ekspert fra Semalt forklarer, hvorfor Startups har brug for SEO

1 answers:
Dokument

En af de bedste marketingkanaler til opstart er internet marketing. Hvis du får SEO ret, vil du have tusindvis af målrettede besøgende, der søger efter, hvad du tilbyder (produkt eller service) hver dag uden at bruge en krone, hver gang de klikker på dit websted. Med andre ord, seo er en guldmine.

Men i modsætning til de andre markedsføringsmetoder som at køre annoncer, hvor du betaler for at få resultater, er SEO ikke så let. Mange startups drejer sig om at bruge "hacks" som en måde at få øjeblikkelige resultater ved at øge deres online tilstedeværelse - free html logos. Dette er ikke den bedste måde at gå om SEO. For SEO til at arbejde, har du brug for en god markedsføringsstrategi, SEO er bare en del af det, fordi det ikke virker alene.

Julia Vashneva, den førende ekspert på Semalt , uddyber SEO til startups, der giver tips til at drive din virksomhed.

Bygger dit mærke

Søgemaskineoptimering handler om at opbygge et brand, og du vil være vellykket, hvis du giver søgemaskiner det, de søger efter, såsom:

  • Relevant indhold: Hvis du vil rangere for "æbler", skal dit websted have indhold om æbler.
  • Backlinks: Dette øger din popularitet blandt andre hjemmesider.
  • Sociale signaler: øger tilhængere, aktier og trafik, og det indikerer, at folk stoler på og kan lide dig.
  • Tid på stedet og klikfrekvens: Hvis du har godt og relevant indhold, vil du blive belønnet..

Hvis du giver søgemaskiner, hvad de leder efter, mens du bruger alle de andre SEO-tips, vil du forbedre din langsigtede værdi.

SEO og indhold går sammen

Startups skal koncentrere sig om indholds marketing som den vigtigste strategi for at køre din SEO-kampagne. Content marketing er godt for startups fordi:

Det bygger din autoritet og omdømme

SEO styrker startups ved at hjælpe dem med at rangere for deres målrettede søgeord. De fleste mennesker identificerer nu, at bygningsmyndigheden og links til et websted er en afgørende del af en vellykket SEO-kampagne. Men de fleste af dem ved ikke, hvordan man bygger links og øger autoriteten. Der er måder at opbygge links til dit websted for at øge SEO, såsom pressedækning, anmeldelser og inkludering i runder.

Men at have engagerende og interessant indhold er en sikker måde at tiltrække links til dit websted. Med tiden vil det forbedre din autoritet og hjælpe dig med at rangere højere for alle dine primære søgeord.

Indhold udvider dit SEO fodaftryk

Når det kommer til SEO og indhold, bør startups koncentrere sig om en række søgeord, der er relevante for deres målgruppe. Dette giver dig mulighed for at oprette målrettet indhold, der når dit publikum på forskellige stadier af købscyklussen.

Dit websted skal have indhold, der bruger flere søgeord, der er relevante for dit produkt eller din tjeneste for at udvide din rækkevidde. Dette kaldes "evergreen-indhold", da det fokuserer på at bruge domæne- og sideautoritet (søgning og links) for at øge din online tilstedeværelse og drive mere trafik til dit websted.

Når du har besøgt dit websted, kan du køre dem i retning af at træffe en beslutning, i dette tilfælde et køb.

Indhold og SEO arbejder sammen om at opbygge dit brand, skabe værdi og vokse din virksomhed. Som en opstart har du brug for disse to til at udvikle en bæredygtig vækststrategi.

November 27, 2017