Back to Question Center
0

Din Online Business Vs. Nye Konkurrenter - 3 fantastiske tips fra Semalt

1 answers:

Åbning af en online butik er en simpel opgave. Åbning af en fysisk butik kan være envanskelig udfordring. Det indebærer procedurer som lagerbeholdning, bestilling af forsyninger, der køber hylder og betaler for detailhandel. Imidlertid,Dette er ikke tilfældet for online e-handel. Enhver person med en simpel grundlæggende viden kan oprette en opstart og gøre en anstændig indkomst ud afden store internetressource.

Med denne viden i tankerne er det klart, at enhver opstart eller mellemstore virksomhedder allerede eksisterer kan stå over for hård konkurrence fra nye online startups - computer service experts. De fleste af disse nye konkurrenter investerer meget på SEO og betalte annoncer tilfå en markedsandel på en individuel niche.

E-handelsvirksomhed, der har en langsigtet virksomhed, kan konkurrere med sådanne opstart,efter tips fra Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt .

1. Brug Creative Marketing Methods.

Traditionelle markedsføringsmetoder omfatter bannerannoncering, PPC-annoncer og lige produktplacering på succesfulde butikker som Amazon og eBay. Store virksomheder bruger imidlertid kreative metoder som betalte henvisninger. For eksempel,Et firma kan oprette en koncert, hvor de inviterer en kunde til at deltage. I denne deltagelse kan kunden have mulighed for at spørgeen anden til en rabat. Sådanne henvisninger fører til mere salg end betalte PPC-annoncer.

Content marketing teknikker som tutorial videoer til at tilskynde eksisterende kunder..Social media marketing og email efter aktivering deling. Deling er godt for SEO samt at få direkte kunder. I de fleste tilfælde, folkdele indhold til personer, der bliver kunder med det samme.

2. Yde stellar kundeservice.

Tilbyder top service er kundeservice ikke direkte for nye konkurrenter. Som en forhandlerhvem har været i branchen i lang tid, dette er det område, hvor din erfaring træder i kraft. For eksempel har man en chance for at give kunderneekstraordinær kundeoplevelse. I nogle situationer kan du anmode klienten om ligesom på sociale medier eller endda anmeldelse på Google. Stellarkunder kan skabe bevidsthed om deres tilhængere og tjene dig nogle nye besøgende.

3. Tilby unikke tilbud.

I de fleste tilfælde er de kunder, der går til en ny konkurrent, dine gamle kunder. SEOindebærer deling af søgevolumen, der ikke tegner flere søgere. Som følge heraf har du brug for en strategi for at få tilbage din gamle kundebase.En close-up email marketing kan være en god strategi. Man kan starte med at takke de tidligere kunder og tilbyde en aftale til en lav pris.I nogle tilfælde skal du inkludere et gratis tilbud for det produkt, de køber. Når du vinder tilbage dine kunder, kan du vende tilbage til de ældre marketing teknikker.

Konklusion

Mange iværksættere, der udfører en online-forretning, står over for en hård konkurrencefra startups. Folk, der venter på online markedsføring, gør tonsvis af SEO teknikker, såvel som når en skinnende ny konkurrent viser op til scenen,der er et fald i trafikken, der kom til din hjemmeside. Dette fænomen gør hele SEO-processen tommel ned som konkurrentenindtager en rang i SERP-resultaterne og får en andel af din trafik. Men man kan returnere virksomheden til sædvanlig, og så konkurrence kanstilne af. Med ovenstående tips kan du vinde dine kunder tilbage og genvinde din øverste position.

November 27, 2017