Back to Question Center
0

Digital Marketing Tips fra Semalt at øge indtjeningen på dit hotel

1 answers:

Hospitality industry tiltrækker kunder med forskellige smag og præferencer.Mange marketingfolk i branchen står over for vanskelige beslutninger, der forsøger at analysere de seneste buzz eller trendord som "indholds marketing" eller "store data".Det forårsager hoteliers at engagere sig i sofistikerede strategier og over tænke marketing budget, mens du stadig bruger en automatiseret ledsager til at svaretelefonopkald. Det er forkert, og hotelgæster skal komme tilbage til det grundlæggende ved at fokusere på, hvad der er betydelige gæster.

Hent ned til de digitale marketing essentials, forudsataf Andrew Dyhan, kundesucceschef for Semalt .

Forbedre gæstebogernes oplevelse - premium technical support services in Portland.

Det mest afgørende aspekt ved at sælge et hotelværelse er gæstebogserfaring.Ifølge statistisk hjerne sker 58% af hotelreservationen online. Det er et overvældende antal. Et hotellets hjemmeside er en vigtigaspekt af online booking. Overraskende nok er mange hjemmesiders hjemmesider vanskelige at navigere og få gæsterne til at arbejde meget sværtbook et værelse. Folk bør ikke klikke på "faciliteter" eller "indkvartering" og vente på de timer, før siden kan indlæses. Derudover er eneffektiv hotel hjemmeside skal have sektioner, hvor en besøgende kan rulle og finde vigtige oplysninger før booking af tjenesterne. Gæstervil gerne se værelser, vurderinger, testimonials og reservation boks. Implementering af en effektiv SEO-strategi kan bidrage til at forbedre denne oplevelse.

Lær sandheden om SEO i hospitalsbranchen.

Hoteller er blandt de første adoptere af SEO aktiviteter siden 2004. Derefter,et hotel-websted kunne kun placere søgeord inden for ikke-synlige tags på hjemmesiden, og søgemaskiner som Google ville indeksere nogle få søgeordmåneder senere. Men alt har nu udviklet sig, og Google algoritmindeksene afspejler på et websted inden for få dage. Derudover bruger GoogleRankBrain, en kunstig intelligens til at etablere med utrolig prædiktiv nøjagtighed. Det indebærer, at virksomhederne har mindre kontrol oversøgning placeringer. SEO er meget mindre arbejde, og hotelgæster kan nu skifte SEO-budget til andre digitale markedsføringsmetoder som sociale medier.

Realiser forbindelsen mellem sociale medier og gæstfrihed.

I den henseende er de fleste hotelgæster blevet fanget på grund af den hurtige hastighed vedhvilke sociale medier som Snapchat og Facebook fortsætter med at vokse. Det er klogt for hotelgæster at forstå de bedste sociale medier til brug i digitalmarkedsføring. Måske bør det også bidrage til at øge SEO-oplevelsen. Eksperter afslører også, at hotelgæster skal investere i at skabe videoerda 67% af gæsterne ser rejserelaterede produktioner, inden de reserverer et værelse. Videoer giver også rejsende en bedre følelse af ægthed.

Embrace Instagram og Facebook.

Det er umuligt at være på hver enkelt socialmedieplatform, men hotelgæsterbør være på disse to. Nye kunder er afhængige af disse platforme for at afgøre, om et enkelt hotel stadig er aktiv inden for service.

Forøg antallet af tilhængere.

De fleste hotelgæster kender ikke deres tilhængere. At have få hundrede fans kan ikkeFremme digital markedsføring i hospitalsbranchen.

Tildele ressourcer dedikeret til sociale medier.

Social media er en platform, der kræver hotelgæster at investere ved at ansætte specialister.De bør have en følelse af stil, branding og humor ud over fotografi og design færdigheder.

November 27, 2017