Back to Question Center
0

De hotteste SEO-tendenser i 2017: Insight From Semalt

1 answers:

I 2017 er der udviklet nye søgemaskineoptimeringstendenser. Denne ændring følgerannonceringen af ​​de nye algoritme kriterier udviklet af google. Princippet giver større vægt på SEO-aspekter som indholdskvalitet ogrelevans samt mobile venlige initiativer - oculos ray ban arredondado. Samtidig er gamle taktikker som nøgleordstænger blevet betragtet som sort hatredskaber, der medfører sanktioner.

Nik Chaykovskiy, ekspert af Semalt Digital Services giver nogle SEO ideer, som kan gøre din hjemmeside rank hurtigt i år.

1. Forvent en fortsat vægt på mobil

Google har mobile venlige websteder. I de sidste to årtier,mobiltelefoner har langsomt erstattet desktops i at surfe på internettet. Siden 2015 annoncerede Google, at mobilvenlige hjemmesiderville være kriterier for Google at rangere hjemmesider. Endvidere modtager websites, der ikke har en mobil venlighed af grænseflade enstraf for at få lave niveauer. Google har også gjort det klart, at det snart vil opdele indekseringen af ​​mobile og stationære websites. TilDerfor skal personbygningswebsteder gøre dem mobilvenlige, optimere mobilsøgninger og øge lydhørhedensiden. Mobilindekset vil gøre sådanne websites højt stillede.

2. Forvent flere websteder at tage op accelererede mobile sider (AMP'er)

Siden 2015 har AMP'er været udviklingen når det gælder optimering af websidertil mobile browsere. Siden passagen af ​​det mobile venlige initiativ er AMP en af ​​måderne at sikre, at et websted har UEO..AMP'er indlæser op til 5 gange hurtigere og samtidig bevarer databrug op til 8 gange den normale måde, websites bruger.

3. Vigtigheden af ​​brugeroplevelsesoptimering (UEO) vil vokse

Google rådgiver online marketingfolk og websitebyggere til at lægge større vægtpå byggekvalitetswebsteder. Google er afhængig af faktorer som enkelhed, brugervenlighed, navigation og tilgængelighed. Et websted skal givebrugeren har en god browseroplevelse for at kunne rangere først i søgemaskinerne.

4. Voice Search er på stigning

Stemningssøgningen optager som en af ​​metoderne til udførelse af søgninger.Software som Siri, Cortana og Google Now bruger stemmekommandoer til at placere søgninger i søgemaskinen. Webudviklere bør vove sigind i dette nye felt især med stigningen i enheder, der bruger op på internettet som smarte tv'er.

5. Indholdet er nu eftersøgt fokuseret

SEO har målrettet søgeordsforskning. Google er imidlertid nu søgemaskineorienteret.Google vil rangere indhold, der har stor interesse blandt publikum. Parametre såsom afvisningshastighed, engagementstid og besøgte siderkommer til at være nogle af de faktorer, der placeres højere på Googles søgeresultatsider (SERP'er).

Konklusion

Som digital marketingmedarbejder bør man være årvågen og klar til at følge medændringer. For dette år er der foretaget flere ændringer af de fleste søgemaskiner. Fra AMP ændres til mobil-første SEO. Disse ændringerhar lavet flere trends for at ændre den traditionelle søgemaskine praksis. Efter de ovennævnte tips kan man være klar tilændrer det som følge af at få en god placering på søgemaskinerne.

November 27, 2017