Back to Question Center
0

Alt og mere af Semalt Expert på Google Filtre og Analytics

1 answers:

Denne vejledning, som Ryan Johnson, Senior Sales Manager for Semalt , giver dig mulighed for at konstruere et vellykket Google Analytics-dashboard, så du kan overvåge, hvad der sker i din venture. 10)

Hvad betyder det?

  • Hurtig initiering: Konfigurér dit Google Analytics dashboard i tre faser.
  • Anvendelse af kanaler: Sådan kanaliseres dine oplysninger for at vise præcis, hvad du har brug for.
  • Widgets: Tilgængelige gadgets og målingerne for hver - riscaldatori con casse scontati.

Google Analytics er et gratis undersøgelsesfase initieret af Google, der giver mulighed for en bred vifte af målinger og klientpraksis, der skal følges og observeres på dit websted. Når de er introduceret på din webside, kan dine gæster følges, da de udforsker siderne på dit websted.

Brugs Cases

Google Analytics kan udnyttes til at føre et enormt omfang af praksis på et websted, og Geckoboards forsoning kan udformes på et lige så stort omfang. En del af de mere velkendte brugssager til at manøvrere Google Analytics-oplysninger i Geckoboard medfører:

  • Bestemmelse af det generelle velfærd i din udstillingsindsats ved at følge det antal webbesøg du modtager.
  • Sporingsindtægt skabt af dit websted og observerer, om dette er udvidet eller formindsket i modsætning til den tidligere æra.
  • Visualisering af målinger, for eksempel antal stofaktier, antal genstande, der indgår i en indkøbspurv eller taps på en bestemt fangst på dit websted.

Snappy Begin

Det er direkte at få oplysninger fra webbesøgere og opmåle det på Geckoboard. Du skal bruge et live site og evnen til at påvirke ændrer sig til sit layout for at kode sig i betragtning af slutmålet.)

Log ind på en nuværende Google-konto, når du har en chance for at have en. På chancen for, at du har en Google-applikation designet til erhvervslivet, følger du din virksomheds webstedsoplysninger, du skal bruge dette.

Real Time Vs. Standard Gadgets

Geckoboard-grænseflader med både standard og kontinuerlig Google Analytics-information. Gadgets, der har "Current" i deres billeder, viser de seneste oplysninger, der er tilgængelige for Geckoboard.

Filtre

Et nyttigt element indarbejdet med størstedelen af ​​Geckoboards Google Analytics-gadgets er evnen til at kanalisere de oplysninger, som din gadget viser ved hjælp af Googles egen kompatible kanalprogrammeringsgrænseflade.

Opbygning af en kanalproklamation: Parametre og målinger

En kanal proklamation består af et par komponenter, der fortæller gadget, præcis, hvilke oplysninger der skal vises.

Opbygning af en filterproklamation: Administratorer

Administratorer arbejder med målinger, så du kan bestemme, hvordan dine oplysninger skal styres. Hvis du for eksempel har valgt "by" som den metriske du er bekymret for, vil du gerne indsamle oplysninger fra en bestemt by, forbyde oplysninger fra en bestemt by og kun inkorporere oplysninger fra en bestemt rundown.

Værdier og snor

Det sidste stykke af en kanalforklaring at vide om er strengen eller esteem. Set i slutningen giver det dig mulighed for at karakterisere et særligt incitament til metricen, du konstruerer din kanal i lyset af.

Konsolideringsfiltre

Filtre kan konsolideres under anvendelse af OG begrundelse for at lave et effektivt apparat til kontrol af bestemte komponenter på dit websted.

Gadgetsne

At vælge de rigtige gadgets til at give dine målinger umiskendeligt er et vigtigt skridt hen imod at gøre dit dashboard nyttigt.

November 28, 2017