Back to Question Center
0

9 Essentials fra Semalt at give din SEO en Boost

1 answers:
Dokument

Internettet kommer altid til nytte, selv om de fleste surfe har tendens til at begrænse deres muligheder til den første side med resultater, der vises på Google (eller en anden søgemaskine). Som sådan skal din virksomhed enten være involveret i en flot SEO-kampagne eller pay-per-click-reklame. Hvis SEO er gjort rigtigt, er du garanteret en god placering.

Michael Brown, kundesucceschef for Semalt , uddyber tips til at hjælpe dig med SEO-strategien - 5 dragons poker machine online.

 1. Sørg for, at dit websted er mobilvenligt

Antallet af personer, der bruger deres mobilenheder til at søge efter rejsemål og andre opgaver, stiger. Dette indebærer, at dit websted skal kunne navigere på enhver enhed - uanset om det er en bærbar computer, en mobiltelefon eller en tablet. Bliv informeret om Googles mobilrangeringsfaktorer.

 • brug et lydhurt webdesign
 • reducer sideindlæsningshastigheder
 • undgå små berøringselementer
 • Brug ikke tekstfiler
 • Hold flash animation væk
 • Der bør ikke være unødvendige og påtrængende mellemliggende stoffer

 1. Vær kreativ med søgeord

Lad os overveje dette eksempel: nogen ønsker at gå til Paris. Hvornår begynder deres tur? Er det da de satte fod i Paris? Nå selvfølgelig ikke. Er det når de styrer deres fly? Også forkert. Så hvad med, når de styrer en førerhus undervejs til lufthavnen? Tæt men ikke tæt nok. Deres tur begynder straks, de opfatter ideen. For at udnytte dette skal du sikre dig at du bruger de bedste søgeord. For eksempel bør lange hale søgeord som "book et hotel i London" eller "fly fra Paris til London" gøre. Hvis du vil rangere højt, skal du bruge specifikke og tjenesteord.

 1. Udnytte sociale medier

Sociale medier spiller en central rolle i at anspore folk til at gøre brug af dine tjenester. Tro det eller ej, der er en god synergi mellem visuelle medier og sociale netværk. Udnyt dette. Post HD, overbevisende billeder på dine sociale medie sider.

 1. Start en blog

Du skal have din egen blog for at få links tilbage til dit websted. Komponere frisk, indsigtigt indhold kombineret med lager billeder. Skriv noget, der kan fange alles interesse.

 1. Link med autoritative hjemmesider / blogs

Hvis din virksomhed får en omtale i de kendte og autoritative kilder, så vil du gøre god forretning.

 1. Sørg for, at dit websted nemt kan navigere

Hvis du har mange sider, så sørg for, at de let kan navigere. Eksperter anbefaler, at ingen 2 sider skal være mere end tre klik væk. Faktisk ville det være en god idé at inkludere sektioner og underafsnit af indhold.

 1. Vær visuel

Nice billeder bør ikke reserveres til sociale medier alene. Dit websted skal være visuelt tiltalende. Billeder og videoer giver et bedre indtryk i forhold til mere tekst.

 1. Udfyld et skema markup for din hjemmeside

Schema markup er den fedeste funktion, der nogensinde er sket på Google. Heldigvis fungerer det kun for websites, der er placeret på første side af et søgeresultat. Pak dit skema markup med anmeldelser, 5-stjernede vurderinger og fotos. Det virker magisk.

 1. Spion på dine konkurrenter

Opsæt et hold for at gennemgå konkurrenter. Prøv at analysere deres hjemmesider ved hjælp af værktøjer som Web CEO for at analysere deres strategier. Prøv at regne ud:

 • hvordan de rangerer for de søgeord, du kunne bruge
 • nøgleområder, de linker til
 • alle deres aktiviteter på sociale medier
November 27, 2017