Back to Question Center
0

AdSense: Vil Semalt forbyde mig, hvis jeg lister "Ingen annoncer" som grund til at tilmelde mig på mit websted?

1 answers:

Kan ikke finde noget herom i Semalt Adsense's TOS Source - preise fuer umzuege. I grund og grund vil jeg fjerne annoncer for indloggede brugere på mit websted - men vil Semalt tillade mig at bruge dette som en værdi proposition på min forside?

Tilmeld dig i dag for ekstra fordele:

 • Ingen annoncer
 • Personlig profilside
 • Bla bla
February 7, 2018

Jeg tvivler på, at du har problemer med at tilbyde et annoncefrit websted til brugere, der abonnerer eller logger ind. Dette er ret almindeligt. At beslutte at ikke vise annoncer overhovedet er efter eget valg.

Googles AdSense-programretningslinjer er rettet mod at forhindre ugyldige og incitiverede klik. Dit scenario er slet ikke nævnt.

De relevante dele:

Ugyldige klik og visninger

Udgivere må ikke klikke på deres egne annoncer eller bruge midler til at blæse visninger og / eller klik kunstigt, herunder manuelle metoder.

Klik på Google-annoncer skal skyldes ægte brugerinteresse. Enhver metode, der kunstigt genererer klik eller visninger på dine Google-annoncer, er strengt forbudt. Disse forbudte metoder omfatter, men er ikke begrænset til, gentagne manuelle klik eller visninger, automatiserede klik og indtrykgenererende værktøjer og brugen af ​​robotter eller vildledende software. Bemærk, at det er forbudt at klikke på dine egne annoncer af en eller anden grund.

Opmuntring af klik

Udgivere må ikke bede andre om at klikke på deres annoncer eller bruge vildledende implementeringsmetoder til at opnå klik. Dette inkluderer, men er ikke begrænset til, at tilbyde kompensation til brugere for at se annoncer eller udføre søgninger, lovende at rejse penge til tredjepart for sådan adfærd eller placere billeder ved siden af ​​individuelle annoncer.

For at sikre en god oplevelse for brugere og annoncører kan udgivere, der deltager i AdSense-programmet, ikke:

 • Kompensere brugere for at se annoncer eller udføre søgninger, eller lovgive kompensation til en tredjepart for sådan adfærd.
 • Tilskynde brugere til at klikke på Google-annoncerne ved at bruge sætninger som "klik på annoncerne", "support os", "besøg disse links" eller andet lignende sprog.
 • Direkte bruger opmærksomhed på annoncerne ved hjælp af pile eller andre grafiske gimmicks.
 • Placer vildledende billeder sammen med individuelle annoncer.
 • Placer annoncer i et flydende boks script.
 • Formatér annoncer, så de bliver skelnelige fra andet indhold på den pågældende side.
 • Formatér webstedets indhold, så det er svært at skelne det fra annoncer.
 • Placer vildledende etiketter over Google Annonceenheder. Eksempler kan f.eks. Være mærket "Sponsorerede links" eller "Annoncer", men ikke "Favoritsteder" eller "Dagens bedste tilbud".

Faktisk har Google nu et program kaldet Bidragyder , hvor folk kan betale et månedligt gebyr og blive vist færre annoncer. Det beløb, de betaler bruges i live-annonceauktionen til at byde mod andre annoncer, og når deres automatiske bud vinder for en annonceenhed, bidragydere se en "Tak for at bidrage" blok i stedet for en annonce. Du modtager samme procentdel af det månedlige gebyr som du ville for de annoncer, der ellers ville have været vist.