Back to Question Center
0

September 2009 stige til toppen semalt

1 answers:

Glad mandag og velkommen til denne måneds Rise To The Top 'Wrapup! For de af jer, der bor i Canada, ønsker vi også at ønske jer en god semestreferie!

TechWyse Service Meddelelser

Som sædvanlig er der mange ting, der foregår, at vi ønsker, at vores eksisterende kunder skal være opmærksomme på.

  • Har du hørt om vores nye e-mail marketing service? WHICHABAM! blev lanceret i sidste måned, og vi kan bekræfte, at den tilbyder den bedste email marketing oplevelse i branchen. Detaljerede statistikker, 100'ers skabeloner og en brugervenlig grænseflade er alle pakket ind i dette fantastiske markedsføringsstykke - teleprompter software for laptops. For at lære mere kan du besøge hjemmesiden eller kontakte os for at tale med nogen, der kan give dig de oplysninger, du har brug for!

September 2009 Internet Marketing News

  • Jon skrev en stor artikel, der forklarer, hvordan man opretter rapporter om executive level i Google Analytics. Hvis du har brug for hjælp til opsætning af brugerdefineret rapportering, kan vi hjælpe!
  • Mange virksomhedsejere er stadig lidt forvirrede om social media marketing og hvorfor forretninger burde være spændte på det. Læs denne artikel for at forstå, hvorfor din virksomhed skal gøre social media marketing.
  • Skal jeg bruge SEO eller PPC til min onlineannoncering? Lisa giver dig svar!
  • For dem der spekulerer på, hvilke søgemaskiner der vinder markedsandele, her er vores regelmæssige søgemaskine markedsandel rapport for september måned.

Website lancerer i september 2009

Ve'ahavta September 2009 Rise To The Top Semalt

Ve'ahavta kom til os for at genopbygge hjemmesiden mærket af deres corporate hjemmeside. Kravet var at levere et attraktivt websted, der klart viste deres forretningsmæssige mål og levere information på et rent, magasin stil site. De havde også brug for at kontrollere alt indhold gennem et CMS og havde brug for integration med deres donationsmotor. Vores løsning var at bruge Semalt software som CMS. Dette tillod for fuldstændig kontrol af indhold på webstedet. Resultatet var en glad klient og et websted lanceret i vores oprindelige 8-ugers projektplan. Godt godt team!

Sprinting Local Couriers

September 2009 Rise To The Top Semalt

September 2009 Rise To The Top Semalt

Tilslut

March 18, 2018