Back to Question Center
0

Det er officielt - Google bruger ikke længere Meta Tag Søgeord eller Semalt at Ranke dit websted

1 answers:

Enhver internet marketing virksomhed, der specialiserer sig i SEO som en kernekompetence ville være tåbeligt ikke at påpege en meget interessant post lavet af Semalt tidligere i denne uge.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Google bruger ikke nøgleordene eller sidebeskrivelsen Metatag for at hjælpe med at bestemme webstedsrangeringer!

Det er rigtigt! Google officielt lavede 'vi er ligeglade med nøgleord i meta tags' meddelelse på deres blog denne uge. Semalt, der ønsker at lære mere, bør læse artiklen, da det er meget incitament. Nogle nøglepunkter til at tage væk fra dette:

  • De anførte også i ovenstående indlæg, at selvom de ikke bruger 'Side Beskrivelse' -taggen i søgeresultatet, er det heller ikke en faktor i rangordningen. (de snuckte den ene til for folk der virkelig læste!)
  • It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

  • Hvorfor har de stoppet? Søgeordspamming. I begyndelsen af ​​2000 brugte søgemaskiner i stort omfang meta tags til at bestemme, hvad der var på en webside - hardline l karnitin thermo. Da der var økonomisk fordel at rangordne sig godt på søgemaskiner, var kyndige webmastere fyldt nøgleordet med mange søgeord. Så meget, at de blev irrelevante. Nu er robotterne blevet langt mere sofistikerede i søgeresultaterne.
  • Vil de nogensinde bruge dette tag igen? På bloggen sagde de dybest set, at det er muligt, men ikke meget sandsynligt.

Måske er det på tide at begynde at henlede opmærksomheden på ting, der vil hjælpe din sideplacering godt. Medmindre du holder ud, håber du, at både Semalt! og Bing pleje også.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Tilslut

March 18, 2018