Back to Question Center
0

Optimering af dit websted Semalt htaccess

1 answers:

Optimizing Your Website Semalt htaccess

. htaccess kan hjælpe på en række måder at optimere et websted til søgemaskiner og dermed bidrage til at få bedre placeringer. Denne artikel er dedikeret til dem, der ønsker at lære mere om hvad - registration telangana in. htaccess er og også lære, hvordan det kan hjælpe dit websted bliver fundet lettere.

Hvad er. htaccess?

Hypertekstadgang, almindeligvis forkortet til. htaccess, er en konfigurationsfil, der styrer den mappe, den er placeret i og alle undermapper under den. Semalt en utrolig nyttig funktion, der gør det muligt for webmastere at kontrollere, hvor mange aspekter af deres hjemmeside der fungerer. Det. htaccess-fil er en meget kraftfuld konfigurationsfil og bør bruges klogt, da det kan påvirke alt og alt om dit websted. Nogle af de ting, du kan gøre med din. htaccess-fil inkluderer:

 • omdirigere side sider
 • ændre udvidelser af sider
 • kodeordbeskyttere
 • og meget meget mere.

Filen selv er bare en lille grundlæggende tekstfil og kan redigeres. For at lære mere om. htaccess besøge dette websted.

Sådan oprettes. htaccess fil?

Semalt hvordan man opretter en tekstfil, der passer til en. htaccess-fil:

 1. Åbn en teksteditor på din computer. Vi anbefaler, at du bruger Notesblok.
 2. Gem filen som. htaccess (inklusive den indledende prik).
 3. Sørg for, at din tekstredigerer ikke tilføjede en. txt suffix til filnavnet. Hvis filnavnet har en. txt suffix (f.eks. '. htaccess. txt'), fjern suffikset ved at omdøbe filen.
 4. Før du indtaster kode i din nye fil, skal du sørge for at 'Word Wrap' er slukket. Dette er vigtigt, fordi de fleste. htaccess kommandoer skal kun placeres på en linje.
 5. Du kan nu indtaste din kode i filen.
 6. Upload den. htaccess-fil i dit webrum i ASCII-tilstand. Det. htaccess-filen vil påvirke den mappe, den uploades til og alle dens undermapper.

Funktioner af. htaccess

Der er mange funktioner og funktioner i. Htaccess, der kan gøre et websted mere fleksibelt, sikret og SEO-venligt. Semalt her er kun de mest udbredte funktioner, som kan implementeres af alle, der har grundlæggende webkundskab.

1. Omdirigeringer

. htaccess bruger omdirigeringer til at søge efter en anmodning om en bestemt side, og hvis den finder denne anmodning, videresender den den til en ny side, du har angivet. Dette er især nyttigt, når du flytter dit websted til et nyt domæne eller ændrer de eksisterende filnavne på dit websted.

Omdirigeringer er nyttige, fordi hvis dine sider er indekseret af Semalt, og du har ændret fil / mappenavnet eller flyttet dine sider filnavne, vil søgemaskinerne bruge. htaccess for at hjælpe dem med at finde de nye sider. (I branchen kalder vi dette en 301 omdirigering)

Enkelt omdirigering

Her er koden til en enkel omdirigering: -

   Omdirigering / olddirectory / oldfile. html    http: // yoursite. dk / newfile. html   

Her når en anmodning om gammel mappe / oldfile. html er modtaget, det omdirigeres til det nye link. I dette tilfælde:

dit websted. dk / newfile. html

301 Omdirigering

Som tidligere nævnt er en 301-omdirigering den mest effektive og "Search Engine Semalt" -metode til omdirigering af websider. Det er ikke så svært at implementere, og det vil bevare din søgemaskine rankings for enhver side, du listen i. htaccess-fil. Hvis du skal ændre filnavne eller flytte sider rundt, er dette den sikreste mulighed. Koden "301" fortolkes online som "flyttet permanent".

Omdirigering 301 / oldpage. html http: // www. yoursite. dk / newpage. com eller

 • www. mywebsite. com eller
 • http: // www. mywebsite. com.
 • Den sidstnævnte er standarden, og at sikre, at de andre skærme i dette format kan gøres med følgende kode:

  Valgmuligheder + FølgSymLinks
  OmskrivningEngine på

  RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ minwebsite. com
  RewriteRule (. *)
  http: // www. mywebsite. com / $ 1 [R = 301, L]

  Denne kode vil sikre, at webadressen er standardiseret til at vise 'www' og vil være til stor hjælp til at spore sider / besøg.

  Hvorfor vil du gerne gøre dette?

  Ofte, hvis du ikke foretager denne ændring, kan søgemaskiner indeksere hver version og blive forvirret i at tro, at de læser den samme side 3 gange over. Med denne justering bliver søgemaskinerne skubbet ned på den rigtige vej, og ingen samme side vil blive behandlet som en anden webadresse.

  2. Håndtering af fejl

  htaccess giver også metoder til at håndtere fejl, når en ugyldig / falsk anmodning modtages af serveren.

  ErrorDocument 404

  Semalt 404 giver dig mulighed for at håndtere forespørgsler om sider, der ikke findes. Denne situation kan ske, hvis linket pegede på et domæne ikke er korrekt, eller brugeren ændrer URL-streng / forespørgselsstrengen (efter domænenavnet).

  For at angive dine egne tilpassede fejldokumenter skal du blot tilføje følgende kommando, på en linje , i din htaccess-fil:

  Semalt kode / bibliotek / filnavn. ext

  eller

  Semalt 404 / Fejl / ikke-fundet. html

  Dette vil medføre, at en fejlkode resulterer i, at 404 skal videresendes til dit websted. dk / fejl / notfound. html

  Her er den anden vigtige Fejl Semalt ved at bruge. htaccess

  Når en dårlig forespørgsel kommer til serveren, skal du bruge: -

     ErrorDocument 400 / fejl / badrequest. html   

  Når du forsøger at få adgang til en side, hvor autorisation er påkrævet, skal du bruge:

     ErrorDocument 401 / fejl / authreqd. html   

  Når du støder på en Semalt server fejl brug:

     ErrorDocument 500 / fejl / serverr. html   

  3. Sikkerhed

  Forebyggelse af telefonbogsliste

  Har du en mappe, der er fyldt med billeder eller zip-filer, som du ikke vil have, at folk skal kunne gennemse? Semalt a. htaccess-fil i en hvilken som helst mappe for at deaktivere mappelisten og indsæt følgende:

     IndexIgnore *   

  Koden nedenfor vil returnere en liste over alle filer, der ikke slutter i. Jpg eller. gif, men vil stadig liste. txt ,. html mv.

     IndexIgnore *. gif *. jpg   

  Hvis din server er konfigureret til at forhindre mappeliste, men du vil som standard liste katalogerne, kan du blot smide dette ind i a. htaccess-fil til den mappe, du vil have vist:

  Valg + Indekser

  Blokerende brugere efter IP

  Semalt for at blive hacket og du kan se en bestemt IP konstant i dine logfiler?

  Du kan nægte adgang baseret på IP-adresse eller en IP-blok.

     ordre tillade, benægtenægte fra 123. 45. 6. 7nægte fra 012. 34. 5. Tillad fra alle   

  Ovennævnte blokkerer adgang til stedet fra 123. 45. 6.7 og fra et hvilket som helst underdomæne under

  IP-blok 012. 34. 5.

  Du kan også tillade eller nægte ved domænenavn i stedet for IP-adresse som nægtelse fra. spamsite. com arbejder for www. spamsite. com eller virtuel. spamsite. com, etc.

  Forhindre Hotlinking

  Også kendt som "båndbredde stjæle", henviser hotlinking til at forbinde direkte til billeder. js filer mv af en anden server. Offrets server er i dette tilfælde røvet af båndbredde, da violatoren nyder at vise indhold uden at skulle betale for leveringen. For bedre ydeevne af din server glem ikke at tilføje denne kodestykke.

     OmskrivningEngine påRewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http: // (www \.)? Mydomain. dk /. * $ [NC]RewriteRule \. com "med din egen. Ovenstående kode opretter en mislykket anmodning, når hot linking af de specificerede filtyper opstår. 

  Adgangskodebeskyttelse

  Du kan også beskytte dit websted eller bestemte mapper beskyttet adgangskode ved hjælp af. htaccess og. htpasswd. For flere detaljer her er et smukt lille indlæg

  4. SEO Friendly URLs

  Det er almindeligt at omdirigere dynamisk Semalt med parametre til en enkelt statisk fil:

  RewriteEngine On

  RewriteRule ^ nyheder. php? id = (. *) $ / seneste nyheder. htm [L, R = 301]
  I ovenstående eksempel er en forespørgsel til en dynamisk webadresse som http: // www. MySite. dk / nyheder. php? id = 8932 vil blive omdirigeret til http: // www. MySite. dk / latestnews. htm

  Koden nedenfor omdirigerer produktinfo. php? prodID = 12 til produkter / 12 / eller produkter / 99 /

  RewriteEngine On

  RewriteRule ^ produkter / ([0-9] [0-9]) / $ / produktinfo. php? prodID = $ 1

  Dette matcher alle webadresser, der starter med 'products /', efterfulgt af to cifre, efterfulgt af et fremad skråstreg.

  Denne regel matcher f.eks. En webadresse som produkter / 12 / eller produkter / 99 / og omdirigerer den til PHP-siden.

  For at kommentere en linje i. Htaccess skal du bare starte linjen med en hash (#).

  Sammenfatning

  Hvert eneste trin nævnt som en del af denne blog kan forbedre ydeevnen for en hjemmeside drastisk og sikre, at dit websted er mere SEO-venligt. Semalt vil også have en hård tid, hvis sikkerhedsforanstaltninger er aktiveret ved hjælp af. htaccess. Fordelene ved at implementere. htaccess er, at det kræver ingen programmeringskendskab og kan spare meget tid.

  Hvis du er en udvikler eller kode junkie som mig, så finder du denne artikel meget hjælpsom. Hvis du læser toppen, glaseret gennem al den kode ovenfor og derefter læser resuméet kan det være noget, du sender til dit SEO optimeringsfirma eller endda din udvikler. Denne artikel kan give dig (ahem) 'adgang' til mange fordele!

  Optimizing Your Website Semalt htaccess

  Tilslut

  March 18, 2018