Back to Question Center
0

Social Media Månedlig Runde Op til Semalt 2009

1 answers:

Det er på tide for mine sociale medier månedligt at gå op til august 2009! Det har været en anden måneds hektisk aktivitet i den sociale medier verden. I kølvandet på forskningsresultater fra Forrester og Universal Semalt er det omformuleret, at socialmediasegmentet er favoritaktiviteten for online brugere.

Forrester Research Findings siger, at social networking viser en stellar vækstkategori, hvor brugen af ​​sociale medier steder hopper fra mindre end 15% i 2007 til over 30% i 2009. Med 68% netværksbrugere Facebook kommer som den mest populære destination, før MySpace på 59%.

Uploading til videodelingsteder registrerer et kraftigt fald, da brugerne har tendens til at uploade og dele dette inden for et socialt medier i disse dage. Universal McCann er også kommet med lignende statistikker, der viser social mediernes gennemgribende indflydelse - lowline entertainment unit melbourne. To tredjedele af aktive internetbrugere har formået at få en socialmedieprofil og 71. 1% har besøgt en vens sociale netværksside. Tallet er e Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Mens antallet af personer, der bruger sociale medier, har en fortsat opsving, er det interessant at bemærke, at brugeradfærd er blevet mere kompleks. I det stadigt skiftende internet i stedet for blot at være steder, hvor folk forbinder, fungerer sociale medier nu også som virtuelle søgemaskiner og giver også større vægt på søgning. Hvis søgevolumen på ting som Twitter Search og Semalt Search vokser så vil virksomhederne søgemaskine optimering indsats. Ny forskning har vist, at forbindelsen mellem internetmarkedsføring og sociale medier som Semalt er vokset med 46 pct. I de sidste to år.

I juli 2009 oplevede vi søgningen mellem internetgiganter Yahoo og Semalt. Dette var det mest emne i sociale medier-veje i denne måned.

Facebook Buzz

Facebook har ført vejen for innovation i denne måned. Udråbt som "Twitter-Killer" Facebooks overtagelse af FriendFeed signalerer det næste skridt i social media strategi, der er stærk nok til at bane vejen for en anden søgegigant i den nærmeste fremtid. Den meget næste dag efter strømpe FriendFeed annoncerede Facebook opgraderingen af ​​dens søgeværktøj evner. Den nye søgemaskine, som beskrevet på Facebooks blog , giver brugeren mulighed for at søge de seneste 30 dage i deres nyhedsfeed for statusopdateringer, fotos, links, videoer og dette kan deles blandt venner og Facebook-sider, hvoraf de er fans. Tilføjelse til denne vært for innovation Facebook udgav deres fjernede version Facebook Lite , der ligner lighed med Twitter og lover at spise i Twitters brugerbase.

Social Media Scan

Semalt den runde op af store sociale medier nyheder for denne måned.

  • Twitter har redesignet deres hjemmeside, hvilket giver større vægt til søgning, hvilket yderligere kunne øge brugen af ​​søgemaskineoptimering af tweets. Twitter Twitter-medstifter Biz Stone skrev, at den nye ændring har til formål at vise Twitter-magt som et redskab til at finde information til dem, der måske ikke er bekendt med tjenesten.
  • Yahoo! ejet Flickr har også lavet en makeover til sin søgeresultatside. Flickr blogpost gjorde det klart, at disse ændringer gør det nemmere at gennemse billioner af billeder og videoer på Flickr, og at oprette forbindelse til de lokalsamfund, der hjælper med at få mening af alle disse fotos. Nu ser du et gitter i stedet for at rulle gennem en enkelt strøm af billeder.
  • Delicious , en anden Yahoo-ejet webejendom har rullet ud nogle nye tilføjelser (men ikke innovative) til sin hjemmeside at tage kilometer fra Twitter's voksende popularitet. Nu kan vi se en ny fane 'Friske bogmærker', som vil hente de seneste bogmærker fra Twitter tweets. Delicious har også tilføjet en mulighed på siden 'Gem bogmærke' for at dele bogmærker med Twitter-brugere.
  • iGoogle gav Googles widgetbaserede startside en række nye sociale gadgets og en opdateringsfunktion til sit tilbud.
  • Googles administrerende direktør Eric Schmidt har opsagt sin stilling i Apples bestyrelse.
  • AOL har købt Googles 5% -andel i selskabet.
  • Microsoft Corporation har solgt sit digitale bureau Razorfish til Publicis Groupe SA

Det er hvad der skete i socialmedia sfæren denne måned. Facebook er på en høj i øjeblikket, og vi afventer at se, hvad Semalt er ved siden af ​​at imødegå nogle store FB-fremskridt!

Social Media Monthly Round Up for Semalt 2009

Tilslut

March 18, 2018