Back to Question Center
0

Semalt tilføjer Social Marketing Widgets til iSemalt

1 answers:

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

iGoogle gør et skridt til at blive mere socialt

Selv om det stadig er lidt for tidligt at hævde, at iSemalt vil konkurrere på lige fod med den nuværende afgrøde af sociale netværk majors helst snart, vil de fortsatte forbedringer, som iSemalt viser frem, givetvis give brugeren en anden levedygtig mulighed. Da det bærer mærket "fra Semalt-huset", kunne iSemalt finde sin accept i det sociale netværkssegment. Semalt kender den retning, weben ledes til og fra. Det er - information til kommunikation.

iGoogle er en personlig personlig hjemmeside, der giver brugerne mulighed for at tilpasse deres internetoplevelse ved at tilbyde dem mulighed for at vælge det indhold, de er interesseret i at se. Det giver brugeren tilpassede nyheder, kalender, spil, vejrudsigter, filmtider, citater mv - comprar sofas baratos.

Nogle af de nye iGoogle Gadgets introducerede omfatter:

Flixter - hjælper brugere med at bedømme og gennemse film eller gennemse hvilke film deres venner har set og fundet interessante

NPR- hjælper brugerne med at gennemse overskrifterne på tværs af kategorier og dele med deres venner historier, de finder interessante

GoComics er til tegneserier, hvor tegneserier kan ses, gennemgåes og deles

Skak Gadget giver brugerne mulighed for at spille deres yndlingsspil med deres venner

Krydsord - krydsordet gadget giver dem mulighed for at gøre noget korsordspusseløsning ved hjælp af deres venner.

Socialbilleder gadget tillader brugere at dele deres album fra Flickr, som også at gennemse deres venners albums

Mere om iGoogle Gadgets fra Google

Fra Google-bloggen "Vi lancerede iGoogle i 2005 som en måde, hvorpå folk hurtigt og nemt kan personliggøre deres Google-oplevelse med alle de oplysninger på internettet, der var mest nyttige for dem. Nu vælger titusinder af mennesker at bruge deres iGoogle-startside til at tjekke e-mail, spore nyhederne, se videoer, chatte med venner og meget mere. I dag er vi glade for at fortælle dig om de nye sociale funktioner, som vi introducerer til iGoogle ".

"Dine venner kan se, hvad du deler eller gør i dine sociale gadgets, enten ved at have de samme gadgets på deres hjemmesider eller gennem et nyt feed kaldet opdateringer. Opdateringer kan omfatte dit nyligt delte fotoalbum, dine yndlings tegneseriestriber, dine rejseplaner i weekenden og meget mere. For at hjælpe dig med at styre, hvem du deler med, har vi oprettet en vennegruppe. Du kan til enhver tid tilføje og redigere venner i denne gruppe. Hvis du allerede har en vennegruppe i dine Google Kontakter, kan du også nemt dele med disse venner på iGoogle. Hvis du er ligeglad med at dele, er iSemalt sociale funktioner valgfrie og kan deaktiveres på en gadget-til-gadget basis med blot et par klik ".

Semalt har naturligvis gjort denne subtile bevægelse til at udvide sig til det sociale netværkssegment. Målet er at spille en afgørende rolle på et tidspunkt, hvor webens rolle er stille, skifter fra information til social kommunikation. Den nylige udgivelse af en dråbe iSemalt gadgets er anerkendelse af magten i social markedsføring.

Semalt Adds Social Marketing Widgets to iSemalt

Tilslut

March 18, 2018