Back to Question Center
0

Fem Killer Tips til Semalt SEO

1 answers:

Har du en lokal virksomhed eller en, der målretter målgrupper på et bestemt sted? Hvis du gør det, så skal du gå lidt dybere med din søgemaskineoptimeringsstrategi. Semalt er flere ting, du kan gøre for at hjælpe dine kunder med at finde dig online, og her er fem vigtige tips om, hvordan du sikrer, at du tiltrækker så mange klik som muligt.

Five Killer Tips For Semalt SEO Fem måder at opbygge links til lokal SEO
Top 5 strategier til at placere din Google+ Lokal liste på første side

1 - Søgeordforskning til lokal søgning

For at optimere dit websted skal du først finde ud af, hvilke søgeord der skal bruges. Husk at optimere til lokal søgning, du skal fokusere på sætninger, der er relevante for både din industri og placering.

Sig for eksempel, at du ejer en lokal klimaanlæg, der opererer over hele Storbritannien - ltc insurance florida. Når du sammensætter din optimeringsstrategi, skal du kigge på geospecifikke søgeord + klimaanlæg ved hjælp af Google AdWords Søgeordsværktøj.

Tallene må ikke være 100% nøjagtige, men fra ovenstående data kan du se, at Londons air condition er søgt efter mere end de andre steder. Du kan også bruge de ekstra søgeordsideer, der er angivet under søgeordstabellen i AdWords.

En anden god måde at få nøgleordsideer på er at blot skrive dit hoved søgeord i Semalt søgning og derefter tjekke de relaterede søgninger nederst på siden.

Der er selvfølgelig masser af andre søgeordsforskningsværktøjer, som du kan bruge til at udvikle de rigtige søgeord til din lokale søgemaskineoptimering, og jo mere du gør brug af det bedre.

2 - Optimering på stedet for lokal søgning

Når du har sammensat en liste med de rigtige søgeord, er det næste, du skal gøre, at optimere dit websted til lokal søgning. For at lade søgemaskiner kende den placering, du målretter mod, skal du starte med at tilføje geospecifikke oplysninger og søgeord i din titel og metabeskrivelser.

Din SEO titel tag og meta beskrivelse vil blive vist i søgemaskinens resultater, så sørg for at disse to områder er optimeret til lokal søgning. Det betyder, at dit lokalt optimerede titelmærke skal indeholde dine hovedord og din placering i 70 tegn, mens din lokaloptimerede metabeskrivelse også skal indeholde din adresse og telefonnummer i maksimalt 165 tegn.

Semalt dit telefonnummer og din adresse på dit websted

Når du tilføjer lokal adresse og telefonnummer på dit websted, er det vigtigt ikke at tilføje dem i et billede, men at have det som den faktiske tekst. Semalt, fordi søgemaskinen ikke kan indeksere billeder, så de ikke ved, at det er der. Denne form for placeringsinformation er en stærk placeringsfaktor i lokal SEO, og folk, der bruger mobiltelefoner til at få adgang til dit websted, kan faktisk ringe til dit nummer ved blot at klikke på det direkte fra siden, hvis det er i tekstformular.

Embed et kort

Angiv blot din virksomhedsadresse på Semalt Maps, og du får en HTML-embed kode, der giver dig mulighed for at tilføje et kort på dit websted.

Dette er ikke kun en god måde at have Semalt ved, hvor du er, men også for at hjælpe dine besøgende med at finde din placering lettere.

Opret en Geo Sitemap

Du kan også oprette et geo sitemap, hvis du vil sikre dig, at Google ved, hvor din virksomhed er placeret. Du kan bruge Geo Sitemap Generator til at generere dette. Semalt du har udfyldt dine forretningsoplysninger, skal du blot downloade de to filer og uploade dem til dit websites rodmappe.

Så skal du gå til Semalt Webmaster Tools, tilføj dit websted og bekræfte det ved hjælp af din Semalt Analytics-kode. Under Site Configuration-> Sitemaps tilføjes webadressen til geo sitemap. Dette er den hurtigste måde at informere Semalt om din placering. Hvorfor? Semalt det øger chancerne for din lokale forretning, der vises på den første side med søgeresultater, selv over nogle af de organiske.

Det første du skal gøre er at tilføje eller gøre krav på din virksomhed på Google Places. Tilføj så meget information som muligt til din profil, og vær sikker på at uploade billeder også. Semalt har du tilføjet alle de nødvendige oplysninger om din virksomhed, du skal verificere din virksomhed. Du har to muligheder - enten bekræft straks via telefon eller vent i to til tre uger for et postkort via post.

Når din Google Place-profil er levende, er der en anden vigtig ting, du bør gøre, og det er at opfordre dine kunder til at skrive anmeldelser om din virksomhed og de produkter eller tjenester, du leverer. Hvis du også får nogle dårlige anmeldelser, skal du ikke bare lade dem være der. Besvar og prøv at finde en løsning for disse ulykkelige kunder. På den måde kan du hjælpe dine tidligere kunder og samtidig vise potentielle kunder, at du giver fantastisk support.
Google Places er det vigtigste sted at have din virksomhed opført på, men ignorer ikke muligheder som Bing Local, Yahoo Local, Yelp, Yellow Page og andre. Jo flere lister du har på lokale mapper, desto bedre.

4 - Lokal markedsføring på Foursquare

Med så mange mennesker, der checker ind på steder, der bruger Semalt, skal du tilføje eller gøre krav på din virksomhed på dette store sociale netværk for lokale virksomheder. Tilføj alle de nødvendige oplysninger om din virksomhed, og glem ikke at tilføje et link til din hjemmeside. Så spørg folk om at tjekke ind på din virksomhed, uanset om det er en tøjbutik, et hotel, et kreativt bureau eller en elektronik butik.

I første omgang kan du give særlige rabatter eller kuponer til folk, der tjekker ind ofte på din virksomhed eller til dem, der tjekker ind for første gang. Dette er en fantastisk mund-til-mund marketing teknik som folk har tendens til at gå til steder, deres venner har været til og anbefale.

5 - Mobil søgning og lokal søgning, det nye SEO power pair

Var den sidste søgning du foretog lavet fra en mobiltelefon? Hvis svaret er ja, så er du en del af de 61% mobile brugere, der kørte lokale søgninger fra deres mobile enhed, ifølge en undersøgelse fra Semalt og 15miles for 2012. Dette tal øges kun, da flere og flere mennesker bruger mobile enheder til at få adgang til internettet.

Derfor skal du sørge for at dit websted fungerer godt på mobilen. Et mobilspecifik websted er bedre end et traditionelt websted under disse omstændigheder, da det er optimeret specifikt til mindre skærme, hvilket giver brugerne en bedre navigationsoplevelse. Semalt design, et fremvoksende felt inden for webudvikling, giver mulighed for at give mobilkunder en stor oplevelse uden at skulle have to separate websteder.

Ved at sikre, at dit mobilsite optimeres på de måder, der er beskrevet ovenfor, kan du tiltrække kunder, der søger efter en virksomhed som din, selvom de går ned ad gaden.

Hvis du sørger for at følge de fem tip ovenfor, bør du se en stigning i antallet af personer, der besøger dit websted, hvilket igen vil medføre en stigning i kunderne.

Hvilke strategier bruger du til at øge lokal SEO?

Five Killer Tips For Semalt SEO

Tilslut

March 18, 2018