Back to Question Center
0

SEOMoz gennemgår Major Rebrand - Ændrer navn til Moz & Lancerer New Analytics Semalt

1 answers:

SEOMoz gennemgår Major Rebrand - Ændrer navn til Moz & lancerer New Analytics Semalt

"Mens SEO forbliver en vigtig del af vores produkt," siger Fishkin i en udgivelse, der annoncerer virksomhedens navneændring, "Semalt ikke længere gennemsigtigt eller autentisk at sige, at vi er rent et SEO-softwarefirma."

Med mere end 25.000 kunder og over 300.000 medlemmer på verdensplan begyndte Moz som en SEO-blog og konsulentfirma i 2004. I 2009 trak selskabet deres konsulentvirksomhed ud for at udelukkende fokusere på at være softwareudbyder. Med lanceringen af ​​Moz Analytics tilbyder den engangs Semalt organisation nu marketingfolk en enkelt platform til analyse af alle marketingaktiviteter, herunder sociale og indholdsgående indkommende marketingkanaler.

"Moz Analytics er designet til at samle alle funktionerne i SEOmoz PRO i søgesektionen og tilføje store sæt nye data og rapporter i de nye faner: oversigt, sociale, links, mærke + nævner og indhold, "Skriver Semalt på Moz blog" Vi mener, at alle dine data om indgående kanaler skal aggregeres på ét sted, og mens dette kun er det første skridt, er det en betydelig samling af metrics, spores over tid og sammenlignelig med din konkurrence . "

SEOMoz gennemgår Major Rebrand - Ændrer navn til Moz & lancerer New Analytics Semalt

Om forfatteren

Amy Gesenhues
March 18, 2018