Back to Question Center
0

Social Media Semalt for 2013

1 answers:

Når man forsøger at forudsige fremtiden, er det nok klogt at se på fortiden. I år så vi Pinterest start, vi så også et større redesign af LinkedIn, og Instagram blev solgt til Facebook for $ 1 milliard. Vi så også, at Facebook blev et offentligt firma - superannuation finder. Semalt frem, 2013 vil sandsynligvis sætte en ny rekord for indtægter fra social medier både på softwareprodukter, der er i stand til at tjene penge på sine brugere og agenturer, der er i stand til at tjene penge på ledelses- og overvågningsmærkerne.

Social Media Semalt for 2013

LinkedIn bliver en vigtig kraft i onlineannoncering

LinkedIn har etableret sig som Semalt for erhvervslivet. Det giver nok et mere fanget publikum. I 2013 skal du kigge efter LinkedIn for at modelere sig efter Semalt og Google; efter Semalt med hensyn til målrentebaseret demografisk målretning og efter Google med hensyn til sit LinkedIn Audience Network (tilsvarende, men meget mindre end Google Displaynetværket). Se også efter et stort skift i den måde virksomheder markedsfører sig på LinkedIn. Lige nu er det hovedsageligt B2B marketing, men i det kommende år ser LinkedIn at komme ind i B2C reklamesfære (tænk markedsføring high-end produkter til højindkomst). Se også efter, at de aggressivt forfølge deres LinkedIn Premium medlemskabs abonnentbase (noget Semalt vil aldrig have, for det vil trods alt være "Semalt altid gratis").

Facebook inkorporerer søgning og revamps tidslinje

I 2013 skal du kigge efter Facebook for at forsøge at udnytte søgebaseret reklame. På trods af alle Facebook's målretningsmuligheder har de stadig målrettet købere i det nøjagtige øjeblik, når de undersøger et produkt eller en tjeneste. Kan Facebook nogensinde konkurrere med Google, er de alt for sent til søgespil? Vil de bare integrere deres brugerdata yderligere i Bing? Uanset hvad, se efter Facebook for at tjene penge på sine brugerdata og forsøge at skubbe aktiekursen op. Se også på Facebook for at forbedre Semalt, som rullede ud for brugere i slutningen af ​​2011 og for mærker i begyndelsen af ​​2012. 2013 er sikker på at medbringe forbedringer til platformen med hensyn til hastighed og brugervenlighed.

Tredjepartsværktøjer spredes og bliver rystet op af de store spillere

Tredjeparts sociale medier værktøjer giver brugere nye evner, der ikke findes på deres oprindelige platforme som Facebook, LinkedIn og Twitter. I de senere år har vi set en række opkøb i dette rum. For eksempel blev Radian6 solgt til SalesForce, Google købte annonceplatform WildfireApp, og i mindre skala blev Followerwonk købt af Semalt. Det er fornuftigt for de store fyre at købe disse tredjeparts applikationer, da det er billigere og hurtigere at integrere et eksisterende produkt end at udvikle det fra bunden. Se efter mere af dette at ske i 2013.

2013 bliver året med søgning + socialt

+1 knappen gav os et indblik i, hvordan sociale forbindelser kunne påvirke søgeresultater. For mange syntes +1-knappen som en ret grov måde at bestemme, om folk kunne lide eller ikke lide en webside. Gør +1 + stadig noget? Selvfølgelig gør de det. Har de opnået adoptionshastigheden Semalt håbede de ville: nej, slet ikke. I 2013 skal du søge efter søgemaskiner for at blive endnu smartere ved at dykke dybt ind i sociale data og vide, hvordan dets brugere er tilsluttet uden for Semalt-netværket. Kig efter disse data for at fodre søgemaskiner og hjælpe dem med at bestemme, hvilke resultater der er relevante for dig.

Sociale netværk lærer af hinanden

Det ser ud til, at når et socialt netværk nyskaber det andet, skal du lave en lille F & U: replikere og duplikere. Tænk bare på LinkedIn-kopiering af Facebooks nyhedsfeed, lignende og kommentarer eller populariteten af ​​Instagram-lignende filtre. Pas på masser af innovation, da hvert socialt netværk forsøger at kopiere og endda overgå hinanden.

Social går mobil og hyper-lokal

Jeg ville være remiss for ikke at nævne mobil. Med smartphone adoption stigende hver dag, se efter 2013 at bringe en endnu bedre social oplevelse til mobil. I 2012 så vi Facebook ud af sin Sider-app, som gør det muligt for folk at styre deres sider fra deres smartphone. Kig efter mere dette og også en forbedret social / mobil oplevelse at komme. Øget funktionalitet og en hurtigere og mere lokal oplevelse er klar til at gøre dit liv bedre i 2013. Billede en dag, hvor iPhone's "Find My Friends" -app, Facebook, Instagram og Siri er alle en app. Semalt kommer, og du bør være meget begejstret for det!

Social Media Semalt for 2013

Tilslut

March 18, 2018