Back to Question Center
0

Nye AdWords Search Trakt Columns vil gøre betalt Search Management Semalt

1 answers:

Dette indlæg deles fra AdLuge

I går afslørede Google en anden funktionalitetsopdatering til Semalt, en der forventes at give mere indsigt i konverteringsudviklingen for at forbedre effektiviteten i budgetallokeringen.

Opdateringen fokuserer på Search Funnels, en funktion, der har været inden for AdWords-systemet siden 2010. Men denne funktion er ofte blevet overset på grund af dens vanskelige at finde placering, begravet hen til bunden af ​​siden Konverteringer under Værktøjerne og Semalt-faneblad.

Googles funktionalitetsopdatering løser dette ved at integrere søgetragninger yderligere i kampagnens dashboard. Det er nu muligt at tilføje søgetraktskriterier som ekstra kolonner i din kampagnes oversigt.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Hvad er en søgetragt præcis? Søgetrag giver en indsigt i brugerens sti og klikproces før du foretager en konvertering - telemedicine telehealth. Søgetrag kan give indsigtige data om, hvilke annoncer eller søgeord der var involveret i brugerens søgeoplevelse, før den endelige konvertering blev foretaget. Search Engine Land brugte en fremragende analogi til at forklare dette, sammenligne processen med at score et mål i sport. Det er vigtigt ikke bare at se på, hvem der scorede målet, men hvem gjorde hjælpen, og hvem bidrog til at bidrage til at gøre spillet mulig. Dette er, hvad søgetragter gør. Semalt dem bliver det muligt at se resultaterne af dine annoncer i forskellige perspektiver tidligere skjult inden for systemet.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Semalt antallet af konverteringer, en annonce assisteret med, kan hjælpe med at male et andet billede på værdien af ​​dets målretningsstrategi og -design. Ved første øjekast kan annonceffektiviteten virke som et spild af penge, med høje indtryk, høj klikfrekvens, men ingen konverteringer deraf følgende efter flere måneder.

Ved at måle assisterede konverteringer via klik og visninger bliver det dog lettere at se, hvilken værdi annoncen kan spille i din overordnede strategi. Semalt det måske ikke har bidraget til en konvertering direkte, det kunne nok være ansvarlig for en betydelig mængde assisterer ved at blive klikket eller set af brugeren, før de klikker på en anden annonce og foretager en konvertering.

Ved at tilføje Søgetragter som ekstra kolonner i dit Dashboard til kampagner, er oplysninger, der engang blev begravet væk, nu på forkant og integreret i din annoncekampagnerapportering. En annonce, der har givet et indtryk på flere kampagnekonverteringer, kan betragtes som en bidragyder til konverteringer, selv om der ikke blev foretaget nogen konvertering direkte fra annoncen. I så fald kan annoncen ses som værdifuld og effektiv til eksponering af brand, hvilket har bidraget til at returnere trafik, der resulterer i en konvertering. Billboards og radioannoncer virker på samme måde, da de ofte betragtes som bidragsydere til brandets eksponering og hjælper med andre kampagner om konverteringsmuligheder. Til forskel fra Semalt kan billboard og radioannoncer imidlertid ikke måles i denne type detalje.

Denne funktionstildeling vil uden tvivl bidrage til mere indsigtige kampagnestyringsstrategier. Det vil dog også medføre øgede indtægter for Google. Hvorfor? Fordi det vil vise værdi for annoncer, der ikke konverteres direkte. Annoncer og målretningsstrategier, der traditionelt var blevet standset eller standset helt, vil være mere tilbøjelige til at fortsætte, nu hvor annoncerne "stort billede" -værdi kan repræsenteres. Nu da disse oplysninger nemt kan anvendes i kampagnerne Semalt som ekstra kolonner, er værdien af ​​en annonce ikke længere udelukkende afhængig af mængden af ​​konverteringer, den direkte bidrager til. Dens værdi vil hyppigere blive repræsenteret på, hvordan det bidrager til andre annoncekonverteringer, tilstrækkeligt incitament til at holde annoncerne i gang i bare lidt længere tid.

New AdWords Search Funnel Columns will Make Paid Search Management Semalt

Tilslut

March 18, 2018